Ahojte priateľka chodí na pokec a pred nedávnom mi ešte tvrdila, že od kedy ma pozná, tak tam už nechodí. Dneska som si pozeral e maily a tak ma napadlo že sa pozriem či tam naozaj nechodí a to čo som zistil ma totálne sklamalo, na svoj profil síce nechodila, ale objavil som nový profil a bolo tam posledná aktivita: 7.6. 1:00, úplne ma to dostalo, milujem ju a ona mne tiež stále hovorí že aj ona mňa, tak ale už neviem či jej dokážem niečo veriť. Čo by som mal podľa vás teraz robiť ? Rozmýšlal som aj že si vytvorím fake účet a skúsim jej napísať, ale úprimne sa bojím čo zistím.
Priateľka chodí na pokec
Sorry, ja mam na to iny nazor.
mojej zene som na pokec dovolil chodit... teraz byva 170km odomna s mojim dietatom a o 10 rokov mladsim chalanom...
tak si spocitaj ci sa ti oplati ze chodi na pokec..
sklamanie102 nebude ako maly chlapec... inak potom je aj tvoja priatelka dement... a aj tak ake mas moznosti? mozes urobit totalny circus... ona sanasere a z trucu sa vyspi s prvym ktory sa na to da.. co asi nebude musiet az tak dlho hladat...
Tak ale mne to vadí keď si píše s inými a ešte ma aj klamala. Veď na tom pokeci je samý dement. Veď má mňa, tak prečo si potrebuje písať s inými, nechápem to
jezis ..asi tak uz pozna a vie ze by si vyvadzal tak to robi tajne... nesparaj sa v jej sukromii je to len jej vec.. nic odbre z toho nebude...
Pozri tému Priateľ chodí na pokec, tam je jedna obsiahlejšia reakcia
(moja skúsenosť 05.06.2016 14:55:37), tam to skúsila priatľka na priateľa zahrať a....obstál :)