Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľka chodí na pokec

Príspevok v téme: Priateľka chodí na pokec
sklamanie102

Ahojte priateľka chodí na pokec a pred nedávnom mi ešte tvrdila, že od kedy ma pozná, tak tam už nechodí. Dneska som si pozeral e maily a tak ma napadlo že sa pozriem či tam naozaj nechodí a to čo som zistil ma totálne sklamalo, na svoj profil síce nechodila, ale objavil som nový profil a bolo tam posledná aktivita: 7.6. 1:00, úplne ma to dostalo, milujem ju a ona mne tiež stále hovorí že aj ona mňa, tak ale už neviem či jej dokážem niečo veriť. Čo by som mal podľa vás teraz robiť ? Rozmýšlal som aj že si vytvorím fake účet a skúsim jej napísať, ale úprimne sa bojím čo zistím.

John Spartan

Sorry, ja mam na to iny nazor.

mojej zene som na pokec dovolil chodit... teraz byva 170km odomna s mojim dietatom a o 10 rokov mladsim chalanom...

tak si spocitaj ci sa ti oplati ze chodi na pokec..

0vecka

sklamanie102 nebude ako maly chlapec... inak potom je aj tvoja priatelka dement... a aj tak ake mas moznosti? mozes urobit totalny circus... ona sanasere a z trucu sa vyspi s prvym ktory sa na to da.. co asi nebude musiet az tak dlho hladat...

sklamanie102

Tak ale mne to vadí keď si píše s inými a ešte ma aj klamala. Veď na tom pokeci je samý dement. Veď má mňa, tak prečo si potrebuje písať s inými, nechápem to

0vecka

jezis ..asi tak uz pozna a vie ze by si vyvadzal tak to robi tajne... nesparaj sa v jej sukromii je to len jej vec.. nic odbre z toho nebude...

ftt

Pozri tému Priateľ chodí na pokec, tam je jedna obsiahlejšia reakcia
(moja skúsenosť 05.06.2016 14:55:37), tam to skúsila priatľka na priateľa zahrať a....obstál :)