Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľka chodí na pokec

Príspevok v téme: Priateľka chodí na pokec
sklamanie102

Ahojte priateľka chodí na pokec a pred nedávnom mi ešte tvrdila, že od kedy ma pozná, tak tam už nechodí. Dneska som si pozeral e maily a tak ma napadlo že sa pozriem či tam naozaj nechodí a to čo som zistil ma totálne sklamalo, na svoj profil síce nechodila, ale objavil som nový profil a bolo tam posledná aktivita: 7.6. 1:00, úplne ma to dostalo, milujem ju a ona mne tiež stále hovorí že aj ona mňa, tak ale už neviem či jej dokážem niečo veriť. Čo by som mal podľa vás teraz robiť ? Rozmýšlal som aj že si vytvorím fake účet a skúsim jej napísať, ale úprimne sa bojím čo zistím.

John Spartan

#Mesačný princ

nejde o zenu, ide mi o dieta. kazdy druhy vikend - v piatok pride, v nedelu ho veziem naspat... toto ma zabija

blueberryNN

Nejde vobec o hlupost, ide o nedoveru vo vztahu. Z obidvoch stran. Jeden chodi na pokec potajomky, druhy spehuje. To je dost biedny vztah.

Kedze ti to taji, asi vie, ze robi nieco, co ti musi tajit. Otazka je, preco. Ci kvoli tomu, ze to nie je nevinne, alebo kvoli tomu, ze tebe by to vadilo. Mne by to inak vadilo tiez, pokec je jedna velka zumpa a nechapem, preco tam zadani ludia chodia. A mat e-mail na pokeci? Hanbila by som sa dat niekomu svoju e-mailovu adresu pokec.sk alebo azet.sk.

sklamanie102

No práve stále mi rozpráva ako ma miluje a má rada a teraz toto spraví...keby mi to aspoň povedala, ale zatajila mi to, to je úplne iná žena ktorú som spoznal..asi som ju nepoznal tak dobre ako som si myslel