Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypukle brucho pri stihlej postave

Príspevok v téme: Vypukle brucho pri stihlej postave
snehulienkaa

Zdravim vsetkych, uz sa uplne citim zle z toho ake mam stale velke brucho ked sa nie len najem ale pokial sa uplne nevyprazdnim tak ho mam stale vypukle. Citim sa zle ked mi na fotkach ludia pisu a gratuluju a ja som vobec neni tehotna emoticon Mam pekne vypracovane brusne svaly aj spodne sikme len ked som rano lacna a sa vyprazdnim tak mi to krasne vidno ale ked sa najem a to ani nie ze do prasknutia tak to brucho mi velmi narastie. Cokolvek si obleciem tak mi to brucho vidno naozaj ako keby som bola v druhom stave. Pijem kazdy den acidko a niekedy idem aj 2x za den na velku potrebu co sa mi potom zmensi aj bylinkove caje na zaludok, creva a pecen kazdy den pijem, tak sa mi zlepsilo travenie a vyprazdnovanie ale ked sa najem tak znova niekolko hodin to brucho mam. Nevie niekto poradit co by mi este mohlo pomoct alebo ak ma niekto rovnaky problem ako ja ci mu nieco pomaha. Som vysoka 160 cm a vazim 51 kg. Dakujem

vaporwave

o nosení korzetu si neuvažovala? :D ja s korzetmi nemam vela skusenosti, ale uvažujem, keďže tiež podobne ked sa najem,alebo viac napijem nastava ten efekt hoci tiež pravidelne cvicím tuto oblast :)

pišta00

Tak skús dodržiavať pravidelný rozostup medzi jedlami 2 a pol až 3 hodín keď ideš menej ničí sa trávenie pretože do už zabehnutého trávenia potravy prijmeš znova dalsiu a najedz sa v takom množstve aby si ten čas medzi jedlami vydržala. Prvé jedlo zhruba o tej 7 a posledné nie neskôr ako o 8. A skús tu vlákninu.

snehulienkaa

praveze ja jem po malych davkach obed veru cely nezjem ak si dam polievku tak skor ako za pol hodinu druhe nezjem, mam dost maly zaludok na obsah, v praci jem tiez po troche. Rano slabsie ranajky lebo mam zaludok stiahnuty ked pridem do prace o desiatej si dam nieco bud jablko alebo probiojogurt alebo nejaky sladky keksik a kavu, potom si dam medzi 11 a 12 obed (to co si z domu sama navarim alebo si kupim nieco v obchode naprikla rybiu konzervu) potom okolo druhej si dam caj bylinkovy alebo obcas 2. kavu podla toho ako sa citim a medzi tretou a stvrtou co mi ostalo cize bud dalsie ovocie alebo nejake pecivo ci kolac alebo co mi z obedu ostalo a doma jem az o siestej vecer vacsinou nevarene pecivo so syrom a vela zeleniny k tomu (rajciny, uhorka, paprika ) ak som velmi hladna tak si dam to co si navarim do prace. Vsetci sa mi smeju ze jem detske porcie.

pišta00

No je to spôsobené stravovaním, kľudne ti to môže robiť ovocie, keď ho zješ veľa alebo mne to robí keď zjem ovocie aj so šupkou potom ešte zelenina alebo kľudne nejaký druh potravy, ktorý ti nafúkne črevá... ako často za sebou jedávaš? Skús delenú stravu niekomu to pomáha a nepi naraz veľa vody a jesť po menších porciách. Keď tak vyskúšaj vlákninu. Dá sa kúpiť už aj v instantnej práškovej forme cutlershop.sk
Ale dá sa to v pohode aj zo stravy. Chia semienka sú dobrý zdroj vlákniny dajú sa kúpiť v obchode a rôzne tieto srandy.

Mimochodom kulturisti v predpríprave pred súťažou nepijú vodu jesť jedia síce málo ale jedia a nesúvisí to ani tak s bruchom ale aby do svalov nenatiahli zbytočne vodu a aby nestratili tvrdosť svalov.

Biela Kobra

Ja to mám celý život. Má ho aj moja mama a mala ho aj stará mama. Bruško mi trčalo, aj keď som mala 46 kg (170 cm, schudla som po chorobe), aj keď som celý život športovala. Časť podielu má na tom nafukovanie po jedle a časť tvar chrbtice, ktorá je prehnutá tak, že menej trčí zadok a viac bruško. Sú veci, ktoré si proste neoblečiem, pretože v nich vyzerám ako v 4. mesiaci. Pomáha na to držanie tela - prihlás sa na nejaké spoločenské tance, u mňa to fungovalo, a keď sa potrebuješ fotiť alebo máš slávnostnejšiu príležitosť, tak Degasin + dávať si pozor, ako stojíš a sedíš. Ináč to už neriešim. Niekto má príliš malé/príliš veľké prsia, príliš kostnaté alebo príliš okrúhle plecia, nuž ja mám bruško, ktoré teraz nie je moderné. V renesancii by ťa ospevovali za krásnu postavu :)

snehulienkaa

no dost mi to vadi aj fyzicky ked sedim hlavne v praci, vobec som neni najedena skor by som povedala tak z polovice a citim ako mi to brucho tlaci ked sedim, mam oblecene volne saty a ako mi to brucho dopredu vystupuje tak citim tlak ako keby mi niekto napumpoval vodu do brusnej dutiny, je to velmi neprijemne a pritom cvicim na brucho niekolkrat do tyzdna.

0vecka

ja to mam tiez podobne.. rano absolutne ploche a po ranajkach take normalne... kulturisti napr vobec nejedia 24h pred sutazou... si myslim ze to asi dlhodobo neporiesis...