Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypukle brucho pri stihlej postave

Príspevok v téme: Vypukle brucho pri stihlej postave
snehulienkaa

Zdravim vsetkych, uz sa uplne citim zle z toho ake mam stale velke brucho ked sa nie len najem ale pokial sa uplne nevyprazdnim tak ho mam stale vypukle. Citim sa zle ked mi na fotkach ludia pisu a gratuluju a ja som vobec neni tehotna emoticon Mam pekne vypracovane brusne svaly aj spodne sikme len ked som rano lacna a sa vyprazdnim tak mi to krasne vidno ale ked sa najem a to ani nie ze do prasknutia tak to brucho mi velmi narastie. Cokolvek si obleciem tak mi to brucho vidno naozaj ako keby som bola v druhom stave. Pijem kazdy den acidko a niekedy idem aj 2x za den na velku potrebu co sa mi potom zmensi aj bylinkove caje na zaludok, creva a pecen kazdy den pijem, tak sa mi zlepsilo travenie a vyprazdnovanie ale ked sa najem tak znova niekolko hodin to brucho mam. Nevie niekto poradit co by mi este mohlo pomoct alebo ak ma niekto rovnaky problem ako ja ci mu nieco pomaha. Som vysoka 160 cm a vazim 51 kg. Dakujem

snehulienkaa

praveze ked som nepila to nizkotucne acidko kazdy den tak som niekedy nesla aj 4 dni na velku, takto chodim kazdy den pravidelne

netreba

Podľa mňa ti nerobí dobre práve to acidko a psyllium je vláknina, napomáha k správnej činosti čriev, dôležité je ju však stále zapiť dostatočným množstvom vody, aby ťa nezdula.

pišta00

Hej no len u niektorých ľudí lepok v črevách nerobí moc dobrotu aj keď nie su intolerantní je viac menej jedno akú múku použiješ kúp si radšej také suché chlebíčky volajú sa knackebrot už by ich mali mať všade v obchodoch, nie su veľmi chutné ale určite kvalitnejšia potravina ako klasické pečivo. Miesto acidka? Čo takto proteín a k nemu jedno jabĺčko? A áno proteín môžeš piť aj keď necvičíš a nahradiť ním jedno jedlo počas dňa...

snehulienkaa

jem doma robeny chlieb zo spaldovej muky bez drozdia, ked prestanem jest i ten tak to uz fakt neviem co ma zasyti, ovocie a zelenina to je tak na hodinku samo o sebe a znova som hladna a to miesto acidka je co?

pišta00

Miesto toho aby ste našli riešenie v strave kúpite si korzety a budete sa v nich dusiť celý deň... ach bože...