Ahojte, mám problém týkajúci sa mojej bývalej priateľky, s ktorou som sa rozišiel asi pred pol rokom kvôli jej nevere (mimochodom po rozchode ma vyhľadal jej predchádzajúci ex a vraj mu spravila niečo podobné). Problém je v tom, že by som jej to najradšej odpustil aj to neodpustiteľné a chovám sa nerozumne aj keď viem že by to pravdepodobne urobila znova a snažím sa podvedome si hľadať rôzne zámery a cestičky ako sa jej znova ozvať alebo sa stretnúť, myslel som to s ňou vážne len ona nie tak celkom ako sa tvárila. Viete mi prosím poradiť ako si rozlepiť zaslepené oči? Čo by ste robili na mojom mieste? Mimochodom také rady typu nájdi si nejakú aktivitu mi moc nepomôžu nakoľko sa zamestnávam až až ale vždy večer keď si ľahnem do postele a som na tých pár minút kým zaspím sám tak premýšľam čo som spravil zle a ako si k nej zase nájsť cestu.
Odpustiť neveru?
Ja som mojej ex odpustil neveru, podla mna odpustat by sa malo. Samozrejme, ze taky vztah dalej netreba pokracovat. Ale rozchadzat sa netativne nie je pre mna. Ja som nastvany na nu nebol, ze to spravila. Co som sa dozvedel po case, tak to spravila aj tomu, s ktorym mna podviedla... Po takom rozchode som si este viac uvedomil co znamena byt verny a aku mam cenu pre tie zeny, ktore o takeho muza stoja. Teraz mam jednu z nich a nikdy nebolo lepsie :-)
Tak hej máte pravdu no, ona si stále hľadá vzhľadovo podobných chalanov, jej bývalý ktorého podviedla so mnou je mi dosť podobný takisto aj teraz ten chalanisko s ktorým podviedla mňa a vždy je ten scenár toho vzťahu rovnaký podľa toho čo mi jej bývalý povedal neviem vôbec čo z toho má či si robí nejaké preteky koľko chalanov bude mať (keby to robil nejaký chalan tak to skôr pochopím, stáva sa to predsa len častejšie) a nerozumiem tomu vôbec o čo jej ide, nechápem proste.
Peter, ona je promiskuitná a takou už raz a navždy zostane. Jedna vec je zamýšľať sa nad tým, či odpustiť neveru ako samotný skutok, ktorý sa stal a zaručene sa bude stávať opakovane, keď odpustíš a druhá vec je pozrieť sa na to reálne a z pohľadu tvojho zdravia, že čím všetkým by ťa taká k**visko mohla nakaziť, keď takto chrápe hocikedy s hocikým. Tak radšej ruky a vtáka preč od takej.
viktoria to ma velmi mrzí určite si budem dávať pozor a snáď ma to zmýšľanie odpustiť jej rýchlo prejde
Prečo si sa nevydala za normálneho chlapa?
peter ja som odpustila manželovi neveru a som hiv pozitívna teraz... nikdy nikomu neodpúšťaj.... chcem aby bol môj prípad otvorením očí pre veľa veľa ľudí čo si myslia že bez niekoho nemôžu žiť.... možu a aj sa naučia... len neodpúšťaj niekomu kto si to nezaslúži
osobne by som neveru neodpustila. Na to nejestvuje ospravedlnenie.
No tak neviem kde si na také niečo prišla krásavica :-D ale nehľadám tu žiadnu zoznamku ako nič v zlom ale sem by to patriť zrejme nemalo... Aj keď nepochybujem o tom, že adr1a. je veľmi rozumná a pekná žena ale porozumenie, rada či hocijaký názor nezainteresovaného človeka mi sú v tejto situácií viac nápomocné a celkom postačia. A budem naozaj rád a veľmi vďačný za každú radu do života alebo ak si niekto prešiel niečim podobným a bol by ochotný sa o skúsenosť podeliť. Ďakujem
Adr1a. K sebe by ste sa podľa mňa hodili...:)
Ďakujem adr1a. Vieš a najhoršie je to, že ja si to všetko uvedomujem len to akoby neviem prijať a nahováram si stále čo by bolo keby... Tým že na mňa hrala nejaké divadielko v ktorom som rok žil a realita bola niekde úplne inde a ja som si za celý čas nič nevšimol, hovorila mi veci, ktoré som chcel počuť a nedávala mi žiadne dôvody na pochybnosti zo začiatku určite nie a neskôr keď už si ma omotala okolo prsta možno hej len som ich nevidel a proste nerátal som s tým, že by bol niekto schopný to takú dobu predstierať a klamať a že sa 22 ročná zachová ako 15 ročná cítim sa práve kvôli tomu veľmi hlúpo... Mimochodom rodičov má super, len tým, že sú stále v práci a snažia sa zarobiť každú korunu aby sa mali dobre sa jej moc nevenovali a kamarátov má nič moc aspoň ja som si s niektorými (ktorí fičali na drogách) nerozumel ale nestaral som sa jej do toho dôveroval som jej a bral som to tak, že je dospelá, má rozum a každý má právo na kúsok súkromia a tiež by sa mi nepáčilo keby odsudzuje a sa stará do tých mojich, tiež nie su najsvätejší.