Zdravím. Zaujímalo by ma od čoho sa mi na tele robia také malé červené bodky ? Má to farbu presne ako krv. Mám na ruke dve vedľa seba také trošku vačšie asi 1 mm necelý a potom aj na nohe som si našiel aj na boku asi 3 kusy, aj na ruke druhej - - -ale sú to úplne také strašne mini bodky, ale mám ich na tele asi 10. Vraj sú to popraskané cievky...Z čoho mi to praská ? Nikdy som to nemal a teraz mám pocit, že ich mám stále viac a viac...Tie dve väčšie čo má na ruke som tam už mal aj minulý rok...a teda by som sa chcel tiež opýtať, že ako sa to dá dať odtiaľ preč....Ďakujem....
Červené bodky
:D :D :D prepac ale toto bola uzasna hlaska
A niekto mi tiež povedal, že to je vekom, že to bude už iba pribúdať...A ja mám 27 a to mi akože každý deň pribudne jedna či dve ? Však v 30 budem ako rak :(
Len neviem prečo sa mi každý deň aspoň jedna či dve pribudnú. To ma znepokojuje. A niekto mi dokonca povedal, že to tam už je navždy a dá sa to odstrániť iba laserom . . .
Rakovina kože sa ti takto prejavovať isto nebude, keď je to skutočne len nedostatkom cčka,tak ti to po užívaní ascorutínu zmizne.
Takže to môže byť bežné a nemám teda rakovinu kože ? Lebo ja si seba dosť všímam a toto som nemal nikdy, a teraz už mám dve väčšie na ruke a asi 14 malých po tele a dnes som dokonca si našiel ďalšiu maličkú a včera tam nebola. A ono to aj zmizne po nejakom čase tie minibodky alebo tam budú už na stálo ? :(
Možno je to nedostatkom vit. C, kúp si v lekárni Ascorutin. Ináč ten počet bodiek fakt nie je tragický. :)
Aj mne sa z nicoho nic spravili pred rokom (alebo som si to len zrovna vsimla) a stále ich mám ale o dosť menej. A myslim ze na googli pisu ze sa to zvykne robit zo slnka... ;)
To naozaj nikto nevie z čoho by mi mohli prasknúť cievky ? Bože, užý ich mám zasa o dve viac.....:(
Práveže vôbec nie. Ani nebehám, ani nič . . . A na celom tele som si ich napočítal 14 tých úplne minibodiek
Nezačal si aktívnejšie cviciť?