Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Červené bodky

Príspevok v téme: Červené bodky
bodkovany

Zdravím. Zaujímalo by ma od čoho sa mi na tele robia také malé červené bodky ? Má to farbu presne ako krv. Mám na ruke dve vedľa seba také trošku vačšie asi 1 mm necelý a potom aj na nohe som si našiel aj na boku asi 3 kusy, aj na ruke druhej - - -ale sú to úplne také strašne mini bodky, ale mám ich na tele asi 10. Vraj sú to popraskané cievky...Z čoho mi to praská ? Nikdy som to nemal a teraz mám pocit, že ich mám stále viac a viac...Tie dve väčšie čo má na ruke som tam už mal aj minulý rok...a teda by som sa chcel tiež opýtať, že ako sa to dá dať odtiaľ preč....Ďakujem....

bodkovany

A niekto mi tiež povedal, že to je vekom, že to bude už iba pribúdať...A ja mám 27 a to mi akože každý deň pribudne jedna či dve ? Však v 30 budem ako rak :(

bodkovany

Len neviem prečo sa mi každý deň aspoň jedna či dve pribudnú. To ma znepokojuje. A niekto mi dokonca povedal, že to tam už je navždy a dá sa to odstrániť iba laserom . . .

netreba

Rakovina kože sa ti takto prejavovať isto nebude, keď je to skutočne len nedostatkom cčka,tak ti to po užívaní ascorutínu zmizne.

bodkovany

Takže to môže byť bežné a nemám teda rakovinu kože ? Lebo ja si seba dosť všímam a toto som nemal nikdy, a teraz už mám dve väčšie na ruke a asi 14 malých po tele a dnes som dokonca si našiel ďalšiu maličkú a včera tam nebola. A ono to aj zmizne po nejakom čase tie minibodky alebo tam budú už na stálo ? :(

netreba

Možno je to nedostatkom vit. C, kúp si v lekárni Ascorutin. Ináč ten počet bodiek fakt nie je tragický. :)

Abcdefghijkl

Aj mne sa z nicoho nic spravili pred rokom (alebo som si to len zrovna vsimla) a stále ich mám ale o dosť menej. A myslim ze na googli pisu ze sa to zvykne robit zo slnka... ;)

bodkovany

Práveže vôbec nie. Ani nebehám, ani nič . . . A na celom tele som si ich napočítal 14 tých úplne minibodiek