Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Červené bodky

Príspevok v téme: Červené bodky
bodkovany

Zdravím. Zaujímalo by ma od čoho sa mi na tele robia také malé červené bodky ? Má to farbu presne ako krv. Mám na ruke dve vedľa seba také trošku vačšie asi 1 mm necelý a potom aj na nohe som si našiel aj na boku asi 3 kusy, aj na ruke druhej - - -ale sú to úplne také strašne mini bodky, ale mám ich na tele asi 10. Vraj sú to popraskané cievky...Z čoho mi to praská ? Nikdy som to nemal a teraz mám pocit, že ich mám stále viac a viac...Tie dve väčšie čo má na ruke som tam už mal aj minulý rok...a teda by som sa chcel tiež opýtať, že ako sa to dá dať odtiaľ preč....Ďakujem....

netreba

Schválne som ti nepísala, že čo to asi je, pretože som tušila, že niečo podobné napíšeš, keby že máš niečo vážnejšie, ver, že by si mal aj mnoho iných príznakov, ktoré by ťa už dokopali k lekárovi.

bodkovany

Áno, to sú bodky z praskania jemných cievok - ale neviem prečo mi praskajú tie jemné cievky....A na kožné nechcem moc ísť lebo mi bude brať krv a nakoniec oznámi dáku hroznú diagnózu :(

nonnrat

A preco s tym nejdes na kozne? Tu ti moc neporadi nikto, kozna sa ti na to pozrie a odpovie na tvoje otazky ci mozes s tym na slnko a co s tym...