Sex

Príspevok v téme: Sex
Andrea15

Vždy som vnímala sex negatívne. Aj keď ho mávam s priateľom s ktorým som 2 roky a mame sa radi, cítim sa po tom "špinavo", že sme spravili niečo zlé. Prednedávnom si mama našla priateľa, a keďže pravdepodobne mávajú sex :D cítim k nej nechcene trochu odpor, hnev. Alebo trochu z iného smeru, napr. na kúpalisku v plavkách s rodinou, mám pocit že ma mužská časť rodiny očumuje, že si kadečo predstavujú... Zaujímalo by ma či to tak tiež niekto má a čo si o tom myslíte? Nemám nato dovod, nič zlé sa mi nestalo, a trošku mi to prekáža...

Jablcko123

Prestane uz ten sex riesit a CHAPTE ze kazdy ma na sex iny pohlad. Niekto ho miluje niekto ho nestrpi. Ako aj jablka, niekto ich je kazdy den a niekto by ich nedokazal ani len vidiet. A nemyslite si ze ten kto nikdy nechce sex alebo ma k nemu odpor ze je nejaky iny alebo chory. Je to jeho osobna vec a nikto nema pravo sa mu za to smiat alebo ho urazat. Jednoducho niekto sexuje kazdy hodinu, niekto az po svadbe, niekto raz za tyzden a niekto vobec. Lebo kazdy sme INI !!

Mesačný princ

Filip TT - vieš na koľkých svadbách som bol v montérkach a mal som na háku čo si okolie o mne myslí. Skôr som sa smial na tých ich pohľadoch...

Filip TT

Mne to pripadá tak, ako keby človek prišiel na sobáš v montérkach. Nevesta je krásne upravená, šťastná, ženích elegantný, hostia vyobliekaní, ženy v plesových šatách, katedrála vyzdobená a vy v montérkach zaprášený si tam musíte pripadať špinavo - ak máte pre to cit.

Taktiež sex je slávnostná príležitosť na ktorú je vhodné mať dušu oblečenú v krásnom vzťahu, ktorý je dosť hlboký na to, aby uniesol splodenie nového života, aby tam prípadne bol človek splodený z lásky a s láskou prijatý.

Keď to tak nie je, človek, čo má pre to cit, si tam pripadá špinavo a po sexe nemá pocit naplnenia ale prázdnoty.

Tu o týchto pocitoch dobre píše jeden chlapec, ktorý to prežíval:
www.everystudent.sk

Biela Kobra

K tomu, čo tu bolo povedané, sa ťa ešte jedno spýtam: Ako vnímaš svoje telo? Ako si prežívala, keď si dostala prvýkrát menštruáciu? Vadí ti to alebo to berieš tak, že proste tieto veci tak fungujú a je to súčasťou toho, že si žena? Ako sa obliekaš, keď ideš von? Obliekaš si niekedy aj obtiahnuté veci, dáš si väčší výstrih?
Mne to pripadá, že si ešte nestihla dozrieť do svojej "ženskej stránky". Si pri sexe niekedy aktívna? Povedala si priateľovi, že sa ti páči toto a toto? Alebo aspoň: hladkáš dakedy priateľa - len tak, bez sexu, proste preto, že ho máš rada a že sa ti páči jeho telo? Hladká dakedy on teba, a ak áno, je ti to príjemné?
Možno máš vek, možno si psychicky, fyzicky a intelektuálne dospelá, ale ešte nemáš zrelé svoje povedomie o vlastnej ženskosti. Preto ti môže pripadať blbé, že aj mama má sex - prečo by nemala, ona je zrejme ženou už dávnejšie a zrejme má z neho radosť. Ty máš sex zato, že máš priateľa a ono tak medzi priateľmi je, že proste majú sex. Pokiaľ skutočne nemáš nejaký blog v hlave, čo by si mala riešiť zrejme s psychológom, možno to chce len čas, aby si proste dozrela aj po tejto stránke.

Kýčera

Andrea, nejaké rady tu už máš a zdá sa, že sa máš o čo oprieť.

A teraz Ti napíšem ja, kde môže byť ešte problém, príp. čo by Ti dokážalo pomôcť. Myslím si, že doteraz si mala len sex. Ak zažiješ milovanie s mužom, ku kt. budeš cítiť hlbokú lásku a on k Tebe, budeš na vec nazerať inak. Mám na mysli také vzájomné splynutie tiel a duší, kt. Ťa privedie do extázy, potom veci začneš vnímať inak. Už to nebudeš pociťovať ako niečo negatívne, zakázané, špinavé, hnusné, ale ako niečo prirodzené, obohacujúce, krásne a čisté. Hovorí sa tomu "naplnená láska".

No a to ostatné - nauč sa žiť s tým, že si žena, maj sa rada, začni si to užívať a buduj svoje sebavedomie.