Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kruhy pod očami

zuzi74

Peter38, zalezi od dodavatela. Niektore oleje musia byt v chlade a do 3 mesiacov od otvorenia spotrebovat, ine zase staci mat pri izbovej teplote a vydrzia aj rok. Mal by si to mat na oleji napisane.

Mala som od dvoch roznych dodavatelov a vzdy vonali tie oleje po uhorkach ale v poslednej dobe oba zmenili vonu. Neviem cim to je, ale pokazene urcite neboli. Zrejme to bude aj tvoj pripad.

peter38

Ahoj zakupil som uhorkový olej . Zaujíma ma či je možné skladovat uhorkový olej aj v chladničke. Ešte mám jednu otázku olej vonia tak trochu ako orechy alebo niečo pod. nemyslím si že je pokazený. Nezapácha to... Je to v poriadku ?

zuzi74

Sipkovy olej je skor vhodny na drobne jazvy, ekzemy, na vrasky. Ja sama ho pouzivam na plet a som spokojna. Uhorkovy a opunciovy olej su top na tmave kruhy a vacky pod ocami. Ja skladujem uhorkovy olej v chladnicke, takze to este naviac osviezi ocne okolie.
Rada by som este vyskusala aj tu akupunkturu.

Kruhy...

Ono to nemussi bit zlou zivotospraVou proste je to prirodzene...si mislim uz ked ich clovek ma uz ssa toho nezbavi...jedine injekcne a operacne...este som nepocul zeby olejom a neviem cim to zmizlo vy ste to niekde videli a poculi abi to zmizlo?aNo? :-) daJte link a idem dotoho :-)

hanci236

Mnoho ľudí si na kruhy pod očami pochvaľuje šípkový olej ako takú prírodnú pomoc. Rozhodne by som vyskúšala na vašom mieste prírodnejšie alternatívy ktoré majú mnohokrát lepšie účinky ale ťažko povedať či sa ich zbavíte natrvalo. Ak by ste sa chceli informovať ohlľadom šipkového oleja tak mi napíšte.

gastanko2016

tiež mám kruhy pod očami od nepamäti. Raz sú menej viditeľné a inokedy viac. Záleží aj od únavy. Pomáha mi len dobrý make up alebo bb krém. Niekedy ich mám ešte aj opuchnuté a vtedy mi pomohla chladivá tyčinka od Vichy. Ale dávno som ju už nevidela v obchodoch.

mamica

Vyskúšaj Purederm Kolagénové náplaste pod oči alebo Victoria Beauty Kolagénová krištálová očná maska fakt super vecicka na očné vrasky :-) .. isto už budu sucastou tvojej kozmetickej rady :-)

zuzi74

Kyselina hyaluronova je len docasne riesenie, takze po probleme nebudes mat...iba ak by si si ju daval pravidelne vpichovat.
Zamerala by som sa prave na tu spominane oblicky.