Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kruhy pod očami

marienka666

Máš pravdu v tom, že krémy ,alebo oleje moc nepomáhajú. Na fóre sa nič odborné nedozvieš. Treba ísť za odborníkom a poradiť sa. Ja som bola na klinike - môj problém s kruhmi pod očami bol čisto estetický. Pomohla mi kyselina hyaluronová a mám po problému. Neviem prečo máš problém s tým , že si chlap veď je to úplne normálna vec, že sa človek o seba stará a chce vyzerať dobre. Určite neváhaj a opýtaj sa na najbližšej estetickej klinike ako môžeš riešiť takýto problém. 5 rokov je dlhá doba a mohol si to mať už teraz vyriešené.

zuzi74

Ano presne tak, je to problem zvnutra, ale pomoct sa da aj zvonku a zabera to.

kruhy, klikni na tu obalku vedla mena a mas mailovu adresu:-)

zuzi74

Pouzivala som olej od dr. Feelgood a momentalne mam znacku Biopurus. A hlavne oleje su hydratacne, takze nemam okolo oci ani suchu pokozku a zmiernuju vrasky.

kruhy

nejak tomu neverim sledujem tuto temu asik 5 rokov a vyskusal vsetko mozne a nic..no samozrejme ten olej som este neskusal..aky konkretne?dik

zuzi74

Nie je pravda, ze to nejde aj prirodne. Ja pouzivam pravidelne pod oci uhorkovy olej a vysledky je vidiet. Kruhy podstatne zbledli a zmensili sa aj vacky pod ocami, hlavne rano ked sa zobudim je to viditene.

Monikaa22

Ďakujem za radu :-) .... nemusíš sa hambiť ved oni to riešiť nebudú ;-) a podla mna viac chlapov takto ide na kliniku :-) lepšie ako keby si mal vyzerať ako zombie :D :D alebo mať make up :D