Kočík pre psa, áno nie?

Príspevok v téme: Kočík pre psa, áno nie?
katkajankelova123

ahojte, mam 2 psíkov, jedne je už starší a na dlhšie prechádzky sa nedá chodiť lebo ho potom musím nosiť, další je mladučký plný energie a chodil by on rána do večera. kedže som aktívna nechem ju nechávať doma, preto mi veterinár poradil toto, ako jednoduché riešenie. popravde, nepáči sa mi to, nikoho nepoznám kto by mal kočík pre psa, príde mi to prehnané a trápne. ale vzhladom na moju situáciu to bude riešiť asi takto. napíšete mi prosím váš názor na to, keby ste videla človeka s kočíkom, čo si o nom poviete ? dakujem !

0vecka

kolega zadak ma pravdu

akoze fakt nejake vecsie plemena najme take co si moc dovoluju (dva krat am napadol pes na ulici uplne bezdovodne vzdy zozadu bez toho aby som ho vobec videl) by mali fakt strielat...

nebyt toho ze napadnu mna ale nejake decko tak to mohlo skoncit fatalne

Zadny stredopoliar

Jako choddte stimi psami po lese na madagaskar..obzAzujete ludi...ked idem okolo mam strach plus vykAly po zemi..ked su tam ludia robite sa slusny a exkrementy davate do sacok...ale ked vas nikto nevidi tak za toho ani nedotknete...prepacte nas slusnych to otravuje..daKujem

ewelin.

Mám 15 ročného psíka, ktorý tiež už tolko nevládze. AK niekam idem nemám srdce ho nechať doma a tak je všade so mnou..síce má iba 2,5 kg ale ak ho mám nosiť na rukách či v taške dlhšie dá to zabrať..a pre neho to ani nie je pohodlné...kočík pre psíkov by som bez váhania kupila, ale asi by ma ludia vysmiali že som bláznivá....škoda že nie sme vyspelá krajina, kde je toto normálne.

okrem toho, ani to nechápem, že ak ho mám v taške ma nepustia do niektorých obchodov. Napr. Tesco Trnava...ved ak mám tašku na pleci čo to može komu vadiť...cigáni , špinaví bezdomovci, narkomani nevadia a čistotný psík vadí...

D...a

Pozri, takto vyzera buggy pre psa. Velmi podobne detskemu kociku, takze v pohode.......zozen nejaky stary detsky kocik, nemusis nic investovat a mas problem vyrieseny. :)
www.zooplus.de

D...a

Vet ti dobre radi! Tu v DE su "kociky" teda skor voziky pre starych, ci postihnutych psov bezna vec. A vobec, nevsimaj si hlupe poznamky,tych, ktori nemaju vztah k zvieratam, pozeraj na to, co je pre tvojho psa a pre teba najlepsie. :) V tvojom pripade je to idealne riesenie!

katkajankelova123

urcite ho neutratim ste sa zblaznili ? za to že je starší?... kadžý raz zostarne a nebude vládať, či je to pes alebo človek :) nemám slov.

a dakujem za linky, idem to popozerat:)