Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kočík pre psa, áno nie?

Príspevok v téme: Kočík pre psa, áno nie?
katkajankelova123

ahojte, mam 2 psíkov, jedne je už starší a na dlhšie prechádzky sa nedá chodiť lebo ho potom musím nosiť, další je mladučký plný energie a chodil by on rána do večera. kedže som aktívna nechem ju nechávať doma, preto mi veterinár poradil toto, ako jednoduché riešenie. popravde, nepáči sa mi to, nikoho nepoznám kto by mal kočík pre psa, príde mi to prehnané a trápne. ale vzhladom na moju situáciu to bude riešiť asi takto. napíšete mi prosím váš názor na to, keby ste videla človeka s kočíkom, čo si o nom poviete ? dakujem !

ewelin.

ja ti mám kupiť ? kup si ho sám,,,ak máš vzťah k svojmu psovi, urobiš všetko pre to aby si mu uľahčil život...a nenapíš, že ho treba utratiť. Ak má problém s nohou, nedám ho predsa kvoli tomu utratiť ale sa budem o neho starať. Tak ako sa o teba v starobe postará tvoje dieťa...teda ak bude ochotné !!!

a ver, že o deti v domove je dobre postarané...štát im okrem rodičov všetko poskytuje...ale s tebou je škoda aj strácať čas...nechápeš

To uz neni mozne

Som ludsky tvor a preto si plaTim odvody atd ked sa to nahodou stane...radsej daM 100eura ldetickam do domova..ako psom na kociky...vlastne ewelin moj papaj ma choru nozku..nekupis mi kocik?

ewelin.

no aby si sa nepos*al, že si videl kočík pre psika....aspon vidieť aký máš vzťah ku zvieratám a tým pádom aj ľuďom...

ak milujem svojho psíka a nevládze chodiť prečo by som ho nemohla mať v kočíku...raz aj ty ostárneš a budeš na vozíku.

a nehovor, že pes je iba zviera. Nerob zo seba pána tvorstva.

To uz neni mozne

No vcera som videl jak jedna pani isla s kocikom a tam mala psa..no vcera ma sokoval Brexit.. a ten kocik este viac to je uz nenormalne kociky pre psa...toto je uz naozaj privela

D...a

Katka, tak si sa poponahlala, super. :)
Ovecka, zijem vo velkomeste...a preco, ako to s tym suvisi? A co myslis, ze tie kociky pre psov by sa oplatilo vyrabat, keby nesli na odbyt? Len v mojom okoli poznam 2 osoby, ktore take voziky pouzivaju. Jeden psik je uz stary a druhy z casti ochrnuty. Stretame sa v lese pravidelne. Tu nejde predsa o modu, ci rozmar ale o prakticnost.

zadny stredopoliar

lienka...pretoze si trapna lebo ked nevies tak neurazaj..to je piknikovy park...cize je legalne ze sa tam ludia pohybuju,....takze neurazaj slusnych ludi..a svojho psika si nechaj doma...dakujem..

lienka...

stredopoliar : a prečo šlapeš po trávniku ? nehanbíš sa ? potom tak vyzerajú naše mestá, samé vyšlapané chodníky na trávnikoch !! toto by si v zahraničí nedovolia, preto je tam všetko upravené.
Treba sa prechádzať po asfaltových chodníkoch !

zadny stredopoliar

katkajankelova123...no chcem ti verit ale nemozem lebo kazdy tvrdi ze to je jeho povinnost a ked idem do parku s frajerkou kde je krasna nadherna trava a ked v krocim tak same H.........a kazdy sa tvari ze to zbiera..nehadzem nikoho ale ani neverim...som cistotny clovek a to aj vyzadujem....

Ewelin.

Katka ani ja nemam deticky a moj psik je pre mna vsetkym. Nikdy by som zviera nedala utratit len preto ze je stare. Malinka dobre papa, tesi sa, sice vela spinka ale miluje chodit von.

Ak niekde ideme na vylet a vylozime ju z auta ide sa zblaznit od radosti. No po chvili je ustata. Ved uz ako 15 rocny psik. Esteze je to drobček a moze do tasky.

Katka, bndivujem odvahu ze si kupila kocik. Ludia na teba nepozeraju ?

katkajankelova123

žiaľ, niektorým ženám boh nedoprial mať detičky, tak ja mám ako detičky psíkov dvoch. :)
platím za ne, starám sa o ne, exkrementy zbieram či je svetlo či je tma, či ma niekto vidí alebo nie. je to povinnosť majiteľa. a aj vychovať psa aby neútočil na okoloidúcich.. to je už potom chyba majiteľa, ak agresívne vychová psa, a tiež ma raz napadol veľký pitbull, dokonca mi pri tom aj zabil jednu fenku...bolo to 6 rokov dozadu...
kočík mám už doma, malá sa vozí a je šťastná že nemusí toľko chodiť. TEKVICKA, utratiť ju nedám, možno keby sa nejako veĺmi trápila, ale má len problémy s kĺbikom. :) poznám uu najllepšie, aj veterinár, sama viem čo je pre ňu naj :)
ZADNY je mi ľúto že máš zlé skúsenosti, no sú aj dobrí a slušní majiteľia.. ja tiež nehvoodím že si zlý človek za to že mám radšej psov ako ľudí :D tak nehádž všetkých do jedného vreca... :)