Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zvladať diaľku vo vzťahu?

Príspevok v téme: Ako zvladať diaľku vo vzťahu?
Vztah111

Ahojte
vedeli by ste mi poradit ohladom vztahu na dialku, ako to zvladat, vydrzat to obdobie ked nebudeme s priatelom spolu. Sme spolu uz dlhsie, aj sme spolu byvali. On musel odist pracovat do iného mesta a ja som ostala lebo tu studujem.
Hmm, mate nejake rady, tipy ako to zvladnut ? Poprípade vase skusenosti.
Dakujem

Viktoria57

BA a PO vôbec nie je taká diaľka. Poviem ti, že ja mám priateľa, ktorý pracuje v zahraničí a sme od seba vyše 1500km, fungujeme tak už 3 roky a nevídavame sa teda často. Sme však v kontakte každý jeden deň, volávame si, píšeme, máme videohovory... atď. Všetko sa dá, len treba záujem na oboch stranách, potom zvládnete aj nemožné.

Vztah111

Este 2 roky budem mat skolu. Kazdy vikend by som bola najstastnejsia keby sme sa videli, ale on musi byt nejaky vikend aj v praci, popripade zajst von s priatelmi. Aspon ze teraz mam prazdniny a mozem byt aj ja castejsie s kamaratkami, cvicit, behat, kupaliska a tak. Tak vyplnit si ten prazdny priestor by som vedela - ale prazdno v srdci ze mi chyba nevyplnim. Neviem este ako bude.

0vecka

Vztah111 moze byt ze nikdy... ale ak sa budete vidavat kazdy vikend tak je to imho uplne v pohode...kazdy druhy vikend je imho uz na hrane... kolko rokov mas este tu skolu??

Vztah111

On sa prestahoval do BA, ja byvam v PO. Uvazujem ze casom asi by som zmenila vysoku skolu a odisla tam za nim. Odisiel lebo ma tam velmi dobru platenu pracu, co chcel velmi dostat tu poziciu ja s ho v tom podporila, ze to zvladneme. Ja nemam problem ist tam kazdy vikend, on tiez bude chodit tu. Verim ze to zvladneme lebo nas vztah je hlboky a vazny. Doverujeme si vo vsetkom. Je to sice pre mna tazke lebo kazdy den sme boli spolu - tak dost som placliva teraz, aj on je smutny. Kedy to prejde ? Ten pocit akoby odtrhli cast zo mna ?

Bubliii

Dá sa to. Ale musí tam byť snaha z oboch strán a vidieť sa aspoň sem-tam, ak je taká možnosť. Máme modernú dobu, využite mobily, PC, skype... Viac ti k tomu napísať neviem.