Nezvyčajné správanie

Príspevok v téme: Nezvyčajné správanie
Zvlastneveci2

Ahojte...:) Mám 22 priateľ 24 :) sme.spolu 4 mrsiace :) je to velmi krátka doba preto ma znepokojuje jeho správanie a chcela by som radu či sa u niekto.s niecim podobnym stretol..:) mam.pocit ako by som chodila.s dvoma odlisnymi chalanmi.Jeden je mily pozorny berie ma na vilety smejeme sa a zabavame a druhy je podrazdeny nervony...Bola som.u neho a pozerali sme film.bol na mna riadne mily celu dobu a pocas filmu zaspal ..Na konci filmu som ho.zobudila pretoze som.sa porrebovala iat domov ucit co vedel aj pred tym rragoval riadne podrazdene..zacal nadavat a ze preco mu toot robim...este som nic take nevidela..a potom je ku.mne mily pozorny.ide so mnou na skusku aj ma pocka..nechapem...dnes sme boli spolu ze pojdeme na kavu..bol ku mne podrazdeny a dokonca mi.vravel veci typu ze ide obzerat baaby v sukni mala som.pocit ze sa snazil vo mne vyvolat ziarlivost..je pravda ze mna otravuje mnozstvo chlapov lebo brigadujem v bare ale ja im nedavam spatnu odozvu..max poviem nech mq neotravuju...taktiez mam pocit niekedy sa ku mbe sprava stylom mam ta plne zuby a vtedy neviem.ako sa spravat . Prosim nejake rady...co si o tom myslite

adr1a.

Prve co ma pri tom vsetkom opise co o nom pises napadlo: Bipolarna afektivna porucha....
No mozno ma len taku povahu naturu

Zvlastneveci2

Skusala som sa ho na.to spyat.:) on mi povie ze mu nic nie je a.je zduty ..niekedy sa mi podari zistit pricinu niekedy nie ale v poslednej.dobe sa.citim tak..ze je ku mne ako keby som.mu vadila

simka214

tak kazdy je z casu na cas nervozny, ani ty urcite nemas stale dobru naladu. Ale tak treba sa s nim porozpravat a zistit co mu vadi

kkkkkk

Niekedy mu lezieš riadne na nervy. Čo mu vadí musíš zistiť len ty. Možno sa veľa staráš, možno veľa rozprávaš a riešiš nepodstatné veci. Nechaj mu viac priestoru, nelep sa na neho toľko.

Zvlastneveci2

Pol roka sme sa poznali :) ale tak intenzivne ale poznali sme sa ako znamy od 17 len ja som o nom nevedela ako funguje v suktomnom zivote..byvale vztahy mal mimo okres kedze studoval v BA :) ale mam pocit ze sa snazi aby som ziarlila sem tam i.ked je divne ze napr.na facebooku tiez ..lajkuje fotky inym babam spytala som sa ho na nazor na to...on to berie len ako lajk..nic viac ..a nechapal preco ma to zaujima..urobila som vec za ktoru sa hanbim :D ano :D snorila som mu v mobile :D a pisal si z jednou len tak o zivote a volala ho von tak napisal ze ma priatelku :) ale nechapem..niekedy mam pocit ze mu kazde jedno slovo cela.ja idem neksutocne na nervy prevracia ocami je uplne strohy je ticho..vtedy neviem co robit..inokedy uplny opak