Ahojte...:) Mám 22 priateľ 24 :) sme.spolu 4 mrsiace :) je to velmi krátka doba preto ma znepokojuje jeho správanie a chcela by som radu či sa u niekto.s niecim podobnym stretol..:) mam.pocit ako by som chodila.s dvoma odlisnymi chalanmi.Jeden je mily pozorny berie ma na vilety smejeme sa a zabavame a druhy je podrazdeny nervony...Bola som.u neho a pozerali sme film.bol na mna riadne mily celu dobu a pocas filmu zaspal ..Na konci filmu som ho.zobudila pretoze som.sa porrebovala iat domov ucit co vedel aj pred tym rragoval riadne podrazdene..zacal nadavat a ze preco mu toot robim...este som nic take nevidela..a potom je ku.mne mily pozorny.ide so mnou na skusku aj ma pocka..nechapem...dnes sme boli spolu ze pojdeme na kavu..bol ku mne podrazdeny a dokonca mi.vravel veci typu ze ide obzerat baaby v sukni mala som.pocit ze sa snazil vo mne vyvolat ziarlivost..je pravda ze mna otravuje mnozstvo chlapov lebo brigadujem v bare ale ja im nedavam spatnu odozvu..max poviem nech mq neotravuju...taktiez mam pocit niekedy sa ku mbe sprava stylom mam ta plne zuby a vtedy neviem.ako sa spravat . Prosim nejake rady...co si o tom myslite
Nezvyčajné správanie
Z toho ze si ho zobudila a bol podrazdeny este ako tak chapem aj ked tiez je to divne kedze o tom vedel, ale to co ti povedal s tymi babami... Myslis ze je taky typ ? Ako dlho ste sa poznavali? Lebo vacsina vztahov ktore ja poznam, poznaju sa dva dni a uz spolu chodia a potom to aj tak dopadne.