Ahojte dievcata, prosim vas, ake mate skusenosti s touto antikoncepciou? Brala som par rokov Diane 35, minuly rok na jesen som ju vysadila a uz 7 mesiacov nemam menzes. A gynekolog mi nasadil teraz mercilon. Dakujem za info.
Antikoncepcia MERCILON
to len aby ste nezabudli:-)))
hak má podla mna iné plusy len- krátky menzes, občas na pleť, ale inak ti to dokašle cyklus, nemáš chuť na sex, kvasinky, migrény a aby som nezabudla depresie(to len tie bežné:-)... ale to nepíšem nič nové!
Ja som brala 2roky Diane 35 z tych sa mi super vyliecilo akne ale dlho sa zevraj uzivat nema takze teraz mam mercilon a tiez nemam z neho ziadne problemy a som spokojna. Prvy mesiac uzivania som trochu dlhsie krvacala ale teraz mam menstruaciu pravidelnu asi 3-4dni a je slabunka tak fajn.
Ahojte, ja som brala mercilon a doslova mi znicil zdravie...spravil mi taky zapal na xrbte, ze som sa z toho rok dostavala. Bol to otras a dokonca som o nom a o Logeste citala ze je to najhorsia HAK co sa tyka bujnenia rak. buniek. Co som si nasla,kazda zena pisala ze ma bud hrcku alebo problemy s krckom. Takze baby,sledujte sa ked ho uz beriete, pre mna to bola najhorsia skusenost...