Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia MERCILON

jaja

hak má podla mna iné plusy len- krátky menzes, občas na pleť, ale inak ti to dokašle cyklus, nemáš chuť na sex, kvasinky, migrény a aby som nezabudla depresie(to len tie bežné:-)... ale to nepíšem nič nové!

miska

Ahojte, tak prave som sa sem k Vam dostala. Mercilon berem 2 mesiace, no nejak mi meska menzes. Uz som sa bala ci sa cosi nestalo...no ako citam je to uplne normalne ked narastu prsia. Nemali ste aj vy podobny problem?

veronika

ahojte, ešte nikdy som neuživala antikoncepciu a teraz mi dali Mercilon, tak by som rada vedela ze či ma aj ine plusi ako to ze zena neotehotne dakujem

veronika

ja tieto lieky uzivam uz 8 rokov a som s nimi spokojna.beriem ich koli tomu ze som mavala cysty na vajecnikoch,nepravidelnu menstruaciu.pred mesiacom som ich vysadila a moje problemy su spat takze som zase na mercilone je sice drahy ale ucinny.

hola

ahoj,ja beriem mercilon už dosť dlho absolútne som nikdy nemala žiadny problém prave naopak.A vôbec som nemala nejake ťažkosti.A vôbec to nemá nejakí vplyv na budúce tehotenstvo.Daš si nejaku pauzu po mercilone taky polrok a kludne môžeš pracovať na babätku.

miminka07013

Ja som brala 2roky Diane 35 z tych sa mi super vyliecilo akne ale dlho sa zevraj uzivat nema takze teraz mam mercilon a tiez nemam z neho ziadne problemy a som spokojna. Prvy mesiac uzivania som trochu dlhsie krvacala ale teraz mam menstruaciu pravidelnu asi 3-4dni a je slabunka tak fajn.

gabca

7 mesiacov uz nemas menzes??a teraz ti dal dalsiu anti???a nemyslis ze by bolo radsej nebrat ju kedze uz mas znicene zdravie a cyklus riadne poblazneny?

luliana

Ahojte, ja som brala mercilon a doslova mi znicil zdravie...spravil mi taky zapal na xrbte, ze som sa z toho rok dostavala. Bol to otras a dokonca som o nom a o Logeste citala ze je to najhorsia HAK co sa tyka bujnenia rak. buniek. Co som si nasla,kazda zena pisala ze ma bud hrcku alebo problemy s krckom. Takze baby,sledujte sa ked ho uz beriete, pre mna to bola najhorsia skusenost...