Antikoncepcia MERCILON

geinamed

odpoved pre LIBUSA28
Prosím Vás máte ešte ten Marcilon 2 balenia za 12 eru aj s poštovným? Kúpila by som od Vás tú antikoncepciu, prosím Vás pekne napíšte mi na mail, dakujem Vám

Libusa28

Ahojte,
viem, že téma už nie je aktuálna ale mám na predaj 2 balenia tejto antikoncepcie, nesadla mi totiž. Cena je 12 eur aj s poštovným (pôvodne za 3 balenia to bolo 24 eur). V prípade Bratislavy sa vieme dohodnúť na osobnom odbere.

Nelis

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať ohľadne tabletiek Mercilon. Čítala som vo viacerých prípadoch, že pomohla veľmi na pleť. Práve za týmto účelom mi ju aj doktorka predpísala. Síce ju beriem krátko a neviem, možnože to nie je ani týmito tabletkami, ale mám pocit akoby mi na tú pleť vôbec nepomohla, ale práve naopak. Máte niektorá aj takéto skúsenosti s týmito tabletkami?

Brenduš

Dobry den,chcela by som sa opytat na tuto antikoncepciu mrcilon ,Dneska som bola u gynekologa aten mi ju predpisal..lebo z maitalonky ma bolievalo brucho. Aka je podla vas mercilonka? ste s nous pokojny? CAkam na odpoved akujem vam :D

slniecko30

ahojte..užívam marcilon 2 mesiace..kedy sa vám ústálil cyklus? prvý mesiac som špinila, potom prišiel menzes normálne a po druhom mesiaci mi nejak neprichádza a ani nešpiním...neviem, či to môže byť z toho, že som prechladla alebo ešte nemám ustálený cyklus. inak som s tabletkami spokojná, žiadna zmena váhy, náladovosť ani migrény som nemala. ďakujem za odpovede :)

meduzka usat

no ja som ho uzila, celkom som bola spokojna...ale neskor som zistila , ze ma bolia nohy. najprv som to povazovala za normalne, ale potom mi doslo , ze to je z tych tabletiek...doktor mi to len potvrdil, a povedal, ze to nesmie ..dal mi ine, a bolo po probleme :)

Lenkaje

ahojte, ja som mercilon uzivala a bol dobry upravila sa mi menstruacia, pred uzivanim som ju mala velmi silnu ze som nic nemohla robit a po nom bolo vsetko okej ani krce som v prvych dcho nemala a prsia ma vobec nebolievali

julish

Ahojte pouzivam mercilon prvy mesiac.Je mozne, ze po 4tabletkach ma zacali boliet prsia a aj sa mi trochu zvecsili? A menstruaciu mam uz 20 den, no vlastne teraz len spinim. Mam neustale krce v podbrusku, a neskutocne zmeny nalad. Neviem ci si to len namyslam alebo je to tymi tabletkami. Je to moja prva antikoncepcia.