Trittico

Príspevok v téme: Trittico
sleep

Ahojte, máte niekto skúsenosti s liekom Trittico? Bol mi predpísaný na spánok, resp. na nespánok, pretože bez hypnotík som nevedela už dlhú dobu zaspať. Čítala som naň aj veľmi dobré recenzie, aj zlé, tak mám teraz strach ho užiť, tak ako mi ho lekár predpísal, 1/3 cca 2,5 hod. pred spaním.Bojím sa vedľajších účinkov.

Messje

sleep
Nerozumiem uz viac o co ti ide.Citat komentare na tie tabletky alebo sa vyspat.Pretoze si pisala ze si precitala toho dost a skusas este tu.Aj tu si dostala odpovede.Namiesto aby si to vyskusala,stale sa pytas. Doktor ti to dal ze to mas brat.Tak to uzi a uvidis sama na sebe.My ani nikto iny ti inak neporadime.

sleep

No nikto ďalší, kto má skúsenosť? Stojím hlavne o tie pozitívne :) ale samozrejme každý sme iný a niekomu môže sadnúť a inému nie.

sleep

Insomniaaa, viem o čom píšeš, ja som brala rok AD kvôli panike a neskôr som si ich sama postupne vysadila, lebo som len 10kg pribrala a inak účinok nemali žiadny. Keď ma aj chce chytiť atak, snažím sa ho dostať pod kontrolu, len zas s týmto spánkom mám veľké problémy, teraz som už 4 noci nespala,ale vyslovene, že nespala. Možno mi ušli oči na pár minút.Musela som ten spánok začať riešiť s lekárom, lebo už som bola takmer,a možno naozaj, závislá na hypnotikách

Insomniaaa

nie nepomohli.. prestala som to jesť ked mi došlo že to vobec nepomaha, akurat obcas si davam trittico na spanok.. fungujem lepsie bez nich, vsetko je len v hlave a vela veci zmeni cas a prostredie

Insomniaaa

Aby som bola presnejšia nedávam si to pravidelne, väčšinou ked už mám dlhšie spánkovú depriváciu. Ked napríklad dve-tri noci po sebe nespím dobre alebo ak vôbec... Byť tebou tak prvý krát to skúsim cez víkend alebo z piatka na sobotu aby si vedela čo to s tebou spraví.
No jednoducho živé sny..príliš emocionálne..ako ked niečo strašne prežívaš, ako keby to bolo všetko reálne... a ked sa zobudíš tak máš taký ten pocit že nevieš či to bol iba sen alebo sa to reálne odohralo lebo tie pocity sú strašne intenzívne...a väčšinou aspoň u mňa sú to tie negatívne emocie a udalosti...

sleep

Insomniaaa, ďakujem za skúsenosť, ja sa veľmi pozorujem a preto hneď každú zmenu budem pripisovať tomu lieku a ráno vstávam do práce a idem autom, tak z toho mám tiež rešpekt. A živé sny v akom zmysle?

Insomniaaa

Ahoj moja skúsenosť s týmto liekom je pozitívna. Akurát som vždy keď ho užijem tak som ráno taká "oťapená". Jednoducho som trochu mimo. Predtým som ale brala aj ad a tie boli povzbudzujúce takže sa to vyvažovalo. Teraz už adecka nemám takže som ráno ako po opici. Nie zas strašne ale som taká spomalená. A pár krát sa mi stalo, že som spala aj 12 hodín ale to až potom čo som zvyšovala dávku. Inak je to super a spánok je dosť kvalitný. Jediné čo beriem ako nevýhodu je, že mám strašne živé sny. Najskôr sa mi to páčilo lebo to bolo zaujímavé ale potom to už začalo byť nepríjemné. Celkovo však som spokojná.