Ahojte, máte niekto skúsenosti s liekom Trittico? Bol mi predpísaný na spánok, resp. na nespánok, pretože bez hypnotík som nevedela už dlhú dobu zaspať. Čítala som naň aj veľmi dobré recenzie, aj zlé, tak mám teraz strach ho užiť, tak ako mi ho lekár predpísal, 1/3 cca 2,5 hod. pred spaním.Bojím sa vedľajších účinkov.
Trittico
A ty to užívaš pravidelne, alebo len sem-tam alebo to bolo len vtedy 1x?
Z tej tretiny polku? :-)
Jasne ze ta to neuspalo.Ved si si dala 1/6 z tej tabletky.
No a teraz sup sup tretinu do seba nech do 23 spis.Tu druhu si si dala neskoro,preto to tak citis.Pozri,cim skor si ju das tym skor zaspis a Zajtra uvidis ako sa budes citit.Ak si ju das neskoro,jasne ze telu ten spanok potom chyba lebo je otapene z tabletky.
Messje, ja som si včera vzala z tej tretiny len polovicu, čo som sa bála, že ako bude na mňa účinkovať a snáď do 3 rána som nezaspala, tak som potom siahla po polke Stlnoxu, ale ráno som ledva vstala a dnes sa cítim ako v mrákotách, ale už teraz mám strach, že zas nebudem spať. ja mám už dlhodobý problém so spánkom ale teraz je to vystupňované na maximum, musela som už navštíviť psychiatra.
Ano len tretinu.To ze nevstanes sa neboj.Ja som mala tie stavy lebo som sa snazila este nasilu dopisat spravu.Keby som hned zatvorila oci tak spim.Daj si tabletku a chod si lahnut. Budu sa ti zatvarat oci tak ich zatvor.Neboj.Rano vstanes bez problemu..
A koľko si si dala? 1/3? Presne toho sa bojím, že mi to vyvolá nejaké bludy alebo neschopnosť ráno vstať do práce.
Ano mam.Ked som mala kedysi zle stavy,nespavala som.
Dam aj pikosku.
Mama berie Tritico alebo Sanval.Dala mi Tritico. Vraj si ho mam dat 3 hod pred spanim.Bolo pred vianocami a ja som vypekala o dusu.Dala som si tabletku tritico s tym,ze do 3 hodin upeciem aj kolac.Vsetko pripravila a svacla do rury.Medzitym mi zacala tabletka ucinkovat a ja som bola ako opita.Musela som ruru vypnut a ist spat.
Spala som ako batola.
Dala som si ju aj na druhy vecer a este posala v posteli s laptopom na bruchu s kamaratkou.O chvilku som mala pocit ze moje ruky maju 2 metre a tak som ten laptop stale posuvala ku noham.Mala som halucinacie :-).Ale hned som zavrela oci a spala.Potom edte par vecerov a vysadila som .Bez ziadnych problemov.
Máš s ním osobnú skúsenosť?
Je navykovy po dlhej dobe.Niekomu pomaha a niekomu nie.Na lieky na spanie vzdy najdes aj negativne komenty.Kludne si ho daj.Co sa ti moze stat je,ze sa dobre vyspis aspon raz.Niekto sa aj po nom zobudí.