Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem mat viac chut na sex

adr1a.

Milovanie city emocie, sex vasen orgazmy ai su uzasne a skvele. Odovzdat sa navzajom niekomu koho milujes, ked je to vzajomne, nezne aj tvrde, mile pokojne ci divoke, obohacujuce aj odovzdavajuce, radost hra zabava, bolest triaska opojenie, sladke vycerpanie, vecny boj aj vzdavanie sa, fantazia i experimentovanie, mrazivy chlad a zaroven horuci spalujuci ohen, hlad i nasytenie v slastnych opojnych vibrujucich krcoch rozkosi ci triaske, v spalujucej odovzdanosti nehe aj tvrdosti, ai ai. Sex je cisty aj spinavy. Tvrdy i nezny. Sekundovy minutovy hodinovy. A cim viac sa niecomu branis, tym viac ta to opantava

celebrita facebooková

"Ani ja nechcem mať chuť na sex!", povedal mi vibrátor a skotúľal sa pod posteľ. Ráno mi ho tam našla mamička, náboženská fanatička a spýtala sa, čo to je. A ja: "Sviečka, mami, zabudla si? Však dnes sú Hromnice, ideme do kostola!"

capucinka

Teenagerka, ktora zazila svoj prvy sex, /verim, ze nebola znasilnena/ vobec sa jej to nepacilo /ako mne prva pusa naozajstna:D /, zrejme to nebolo s tym pravym a teraz sa vzdorovito zatina, ze uz NIKDY a citi sa previnilo co i len pri myslienke...A ma potrebu, aby ju niekto podporil a uznal jej, ake je to nechutne a ponizujuce a pod. V tomto veku su to normalne reakcie , neviem, preco ma potrebu robit z toho haloooo. Mnohi ludia zaziju daleko hosrie veci. Ved ta nik do sexu nenuti, ci ano? Doba je zvratena, ale stale sa najdu vynimky a je ich dost. Nie si moslimska zena, takze mozes rozhodovat, ci chces, ci nie, naco to prilis rozoberat a premyslat o tom, venuj sa radsej skole teda a sportom.

UMS

A este nieco, kasli na sex ved to neni dolezite pokial nechces deti. Ani ja som nikdy nemala a ani nechcem naco? Mne chut na sex skazila tato doba kde v kuse pocujem len sex sex a sex a reci typu ''vy... by som ju" atd.. doslova sex=hnus

A na take reci ze z lasky na to neverim

acoako?

A co od nas draha Kristinocka chces? Postazovat sa na fore, urobit zo seba frigidnu slecinku a cakat naval lutosti? Dookola sa tu opakujes, nikto nevie co je s tebou, lebo tu ani nenapisem z coho mas tento problem, tak co ta mame cez pocitac vysterilizovat alebo co? Vies, nikto ti tu nepomoze, radsej ludia pomozu tym co zato stoja, v tvojom pripade tu mlatis prazdnu slamu dookola a je to otravne vazne. Zajdi za cvokarom. Mas hlavu choru, moja zlata.

kriistina

Filip TT mas pravdu ale ja nevnimam sex ako normalny clovek. ja uz si ho nikdy nebudem spajat z laskou, aj keby ma niekto miloval tak ze viac sa uz neda nic by som s nim nemohla mat. Mozno sa da vsetko riesit ale treba na to cas a s tymto problemom by som potrebovala minimalne stovky rokov aby som zmenila nazor a to nie je realne, preto som sa takto rozhodla.
A na sex chut nemavam, iba sa mi niekedy o tom sniva. A potom sa zobudim a mam strasne cudne a zle pocity preto som sa chcela toho navzdy zbavit.
ale antidepresiva su uz asi moc

Biela.Kobra

Jedno je racionálne potlačiť chuť na sex a iné je nemať chuť na sex. Chuť na sex potláčame takmer všetci denne - zadaní aj nezadaní, už len z toho dôvodu, že nie je celkom vhodné o druhej poobede zavolať manželovi, nech dobehne za mnou do práce, lebo som práve dostala chuť. Tak isto normálni muži okamžite neskáču po hocijakej žene, ktorú stretnú na ulici, či po susede, lebo pri pohľade na ňu dostali chuť na sex. Niektorí sa z toho či iného dôvodu vyhýbajú sexuálnemu životu dovtedy, kým ich telo "zabudne" a "chuť" sa stratí. Samozrejme sa to dá a rešpektujem rozhodnutie každého, pokiaľ jeho emocionálne, psychické alebo fyzické rozpoloženie pri sexuálnom akte spôsobuje viac problémov, ako keď sex vôbec nemá.

U teba je to však celkom iné. Ty nechceš mať chuť, ani len pomyslenie, a okrem toho je to spôsobené traumatickým zážitkom. Nepochybujem, že najúčinnejším prostriedkom na to, aby ťa chuť na sex prešla, je spomienka na to, čo sa ti stalo. Lenže mám pocit, že si ešte mladá a nevedomky sa ukracuješ o istú časť krásy, ktorá nám je dovolená prežiť v našich krátkych životoch. Ak sa potrebuješ vyrovnať s traumou, daj si na to času, koľko potrebuješ, najlepšie s pomocou nejakého psychológa. Ale nezatracuj to dobré skôr, ako to spoznáš.