Dobry den, existuje nieco co spolahlivo zabija chut na sex? Napiste ak o niecom viete, dakujem
Nechcem mat viac chut na sex
ftt -> ja som zasadovy clovek, ak si nieco poviem alebo dam ako zavazok tak to dodrziavam, a som takisto clovek tvrdohlavy, takze racio by daleko predcilo nejake "pocity" vychadzajuce z tela.
Prezyvka, predstav si ze si fajciar, ktoreho telo je zvyknute na nikotin a vyyaduje ho. Tebe vsak lekar ukazal CTcko z tvojich pluc a teba presla chut fajcit. Rozumies? Jedna "chut" vychadza z tela a druha "chut" pochadza z rozumu.
V prispevkoch pises ze nemas chut na sex ... tak potom naco ti lieky na potlacanie chuti na sex, ked ziadnu chut na sex nemas.
Podla mna to mas v hlave trochu rozbite.
ahoj Kika, ja mám 27 a pred necelým rokom som sa rozišla s frajerom. Poviem ti že odvtedy nemám vôbec chuť na sex. Neviem čím to je, frajer mi nijako neuiblížil a bolesť z rozchodu skôr smútok mám už za sebou dávno lebo neklapalo to medzi nami a tak vlastne ten smútok trval len krátko. Chcem tým len tebe a ostatným tu prítomným ktorí prisspeli do tejto témy napísať že nie každý potrebuje sex a nie každému chýba. Ja mám svoje koníčky, záhradku, zajačikov, chodím na bike, plávať a venujem sa svojej práci v zdravotníctve. Vzťahu sa nebránim ale ani ho nehľadám.
no ty máš iný problém že máš zlú skúsenosť v oblasti sexu a to ti bráni aby si ho mala v budúcnosti. Máš k nemu odpor asi, niekto ti ublížil v tejto oblasti a asi máš aj zlý vzťah k mužskému pohlaviu. Brániš sa dotykom a zbližovaniu s opačným pohlavím je tak? Mala by si to riešiť s psychologom. Ak sex mať nechceš tak ho nemaj. Nikto ti to nenúti, je to tvoja vec ale ak máš ale bojíš sa ho mať, bojíš sa fyzického kontaktu s mužmi tak to treba riešiť. Mala som takú spolužiačku ktorú znásilnili dvaja muži keď sa vracala raz v noci z disky a odvtedy mala strašný odpor k dotykom od mužov..Nemohli si žiadný ani len na jej plece položiť ruku, ani ju objať okolo pása len tak z kamarátstva, ani len dať bozk na líce nič. Odstrkla daného muža, doslova odsotila, zhúkla naňho čo robí, bránila sa. Bola rozrušený, triasla sa v tej chvíli, ušla preč.
Ak máš podobný problém tak vyhľadaj pomoc.
Antiit- mas moj plny suhlas!
Tiez by som sex nechcela :) aj ked sa mi kamarati smeju ze uz mam na to vek, kaslem na nich :) vzdy bud sama sebou
Kristina
Filip ti to napisal z pohladu milujuceho chlapa.
Si stale s tym muzom pri ktorom si sa tak citila?
Vies...ponizujuco si sa mohla citit pre 3 dovody.Chlap myslel len na seba a ty si sa citila ako obet,,,nebol dost jemny,pretoze su typi muzov,ktori maju radi vulgarnejsi a hruby sex,,,alebo tym,ze si prilis vzrusena a hanbila si sa?
Ako vzdy, krasne) Filip
kriistinka - to je dobre že vnímaš sex ako človek, to si zachovaj a ochraňuj si to - prevedie ťa to bezpečne celým obdobím hľadania životného partnera, aby si neurobila vec, ktorá ťa zraní (čo zdá sa si už bohužiaľ zažila).
S mužom, ktorý ti rád sľúbi vernosť na celý život lebo budeš pre neho tá pravá, prežiješ sex ako darovanie sa, ako lásku vyjadrenú telom. Vtedy tvoja ľudská dôstojnosť nebude ponížená, mužovi svojho života budeš vtedy vedieť povedať: Pri tebe je také krásne byť ženou!
Pre neho bude práve toto znamením, že jeho lásku prijímaš - že si pri ňom rada ženou. Lebo On bude milovať nielen tvoje telo, ale teba samotnú - tvoju osobnosť ženy. Bude chcieť aby sa tvoj pocit dôstojnosti ženy pri ňom rozvíjal, lebo on je rytier, pre neho jeho tvoja dôstojnosť to, čo na tebe obdivuje, čo ho priťahuje, v čom sa kochá, čo miluje.
Myslíš, že takí rytieri už neexistujú? Ale sú a sú sklamaní, že už ženská dôstojnosť je taká vzácna... keď si ju zachováš, pritiahneš k sebe práve takého, čo ju hľadá.
netvrdim ze je to hovadina, ludia maju sex radi... ale ja ho uz nechcem viac zazit
Rozumne uvazujes...sex je len hovadinou na uspokojenie pudov. Prizemna vec trvajuca len docasne. Iba sa potom rodia hlupe deti a vsade su hnusne pohlavne choroby. A neexistuje nic otravnejsie ako nadrzani uchyli. A moralisti nech si svoje pripomienky pisu na stenu zachodov.