Ahojte, píšem sem, lebo sa nemám komu zdôveriť. Rozišla som sa s priateľom po 2 rokoch. Viac ako rozchod ma bolí to, že ma po celý čas klamal a podvádzal s inou. Hovoril mi ako ma veľmi ľúbi a že mi nechce ublížiť. Nemôžem uveriť tomu, že muž, ktorého som tak veľmi milovala ma celý čas len využíval. Ja hlúpa som mu vždy uverila keď mi povedal, že nemá čas lebo ma veľa práce. Ja som sa kvôli nemu trápila a on si zatiaľ užíval s inou. Veľmi mi ublížil neviem sa z toho spamätať. Dnes som ho s nou videla. Bolo to hrozné. Nikdy ma nikto neponížil tak ako on. On si nezaslúži aby ho nejaká žena ľúbila. Teraz už viem, že bol so mnou len kvôli sexu. Bol mojím prvým, dala som mu to čo žiadnemu inému, ľúbila som ho a vždy som mu tolerovala to, že so mnou trávil málo času a to len preto lebo som oňho nechcela prísť a on si ma ani trochu nevážil. Poraďte mi čo mám robiť? Napriek všetkému ho stále veľmi milujem ale nemožem sa ubrániť tomu, aby som nemyslela nato, že mu to vrátim. Nepoznám tu druhu ženu možno ho ľúbi a možno len využíva. Zaslúži si príučku obe nás podvádzal. Mal by vedieť aký to je pocit, keď ho niekto opustí. Čo by ste robili na mojom mieste?
Ako prekonat neveru
Kto podviedol raz, urobí to aj druhý, tretí... každý krát a nikdy, nikdy a za žiadnych okolností verný nebude, ani keby si zrovna vzal za ženu Miss World, ani tak verný nebude, lebo má silnú túžbu po promiskuite v povahe a kto podvádza svoju ženu, tak so 100 % istotou nie len s jednou ženou, ale s viacerými. Najlepšie je dať sa vyšetriť na pohlavné choroby a po oznámení negatívnych výsledkov ďakovať svojmu osudu, že si zdravá, čo je pri sukničkárovi, ktorý pretiahol pol mesta, viac ako zázrak.
takže vážení a milí čo z tohto celého vyplýva?
dôveruj, ale preveruj!
oči uši na stopkách, dať si čas na spoznanie človeka
Mato91
No vidis. Moj ex sa zase ohanal ako mu vsetky vzťahy stroskotali natom ze priatelky žiarili a vkuse ho podozrievali. Ja som chcela byt ina nekontrolovala som ho nerobila som vedu ak mu niekto pisal a nakoniec ma podviedol. Teda tie jeho Ex asi vedeli preco to robili ze mu nedoverovali... :)
Neviem no ja osobne som bol vždy toho názoru, že žiarlivosť a nedôvera proste do vzťahu nepatria, nenamáhal som sa s "balením" a obletovaním holky preto aby som jej potom nedôveroval viem, že je to možno hlúpe, zlé ak človek natrafí na opačnú alebo nesprávnu povahu... ale tak po tejto nie dobrej skúsenosti si už dávam pozor a nepripúšťam si ženy, ktoré nepoznám dlhšiu dobu až tak pod kožu... nerád by som zažíval tie mindráky znovu..
No každopádne dievčatá/ženy nech sa vám darí a pozor na don juanov! :D
jeej, mne sa riadne páči, že tu zaznela mužská skúsenosť, aj keď nič moc mato, ale tak s tou dobráckou povahou, áno, je to tak, pri predošlom ex som nežiarlila, ja som proste tak bola nastavená, že maximálna dôvera...žiadne kontroly telefonu a podobné veci, avšak nevypláca sa to, lebo človek vo vás vidí tú naivitu, a ak je inej povahy ako vy, využije to, ľahko a rýchlo, ani nepohne okom
po takej skúsenosti som sa úplne zmenila, a poslednému ex som už tak neverila, hned ako mi hovoril že chce byť sám som sa opýtala či v tom nie je niekto iný...proste pocit...a on že nie, hoci som videla, ako si napríklad telefon otáčal displejom dolu, aby náhodou nebolo vidieť, telefon všade zo sebou, intimita už bola neznámy pojem...
v skratke, netreba čakať, treba dôveruj, ale overuj, pýtať sa a komunikovať ako prevencia, netreba brať nedostatok sexu ako normálny stav, na toto si už dám sakra pozor a trpieť potichu nebudem...začala som tlačiť na neho a prišiel rozchod, dobre tak...lebo on sám od seba by asi ani nenavrhol...dík maťo za takýto názor
Ahoj, no ja mám tiež v podstate rovnakú skúsenosť ale zase z opačnej strany ako chalan, tiež som mal skoro 3 ročný vzťah, ja mám 24 ona 23. Rozchod navrhla ona prišlo to zo dňa na deň, vraj kvôli tomu, že sme na seba mali málo času (výška, práca atď...) boli sme spolu tak víkendy + piatky pokiaľ sme necestovali domov nesúhlasil som s tým no ale aký to malo význam keď to ona už dalej nechcela, len by sa to zbytočne naťahovalo a aj tak by sme sa rozišli. No lenže ja som sa po rozchode dozvedel, že spávala ešte s kolegom z práce a nie raz, no cítil som sa ako taký k... S rozchodom som sa ako tak zmieril bolo mi to veľmi ľúto ale zvládal som to no ale keď som sa s odstupom času dozvedel o nevere, ktorá trvala skoro trištvrte roka tak ma to dosť dostalo, že všetko to celé bola len dobre zahraná pretvárka a klamstvo a bola so mnou len preto, že som sa o seba staral chodil do posilky a aby sa mnou mohla chváliť alebo ja neviem prečo.. a popri tom spávala s kolegom a ešte po tom všetkom mala tú drzosť a opýtať sa ma či by sme nemohli za všetkým spraviť hrubú čiaru a byť kamaráti zájsť sem tam na kávu.. no bol som na tom psychicky dosť zle schudol som vyše 15 kilo... ale bral som to ako daň za svoju hlúpu dobrácku a nežiarlivú povahu, nikdy som ju nekontroloval, neviem žiarliť dôveroval som jej a ona to dokonale využívala a za chybu som nepekne zaplatil...
Preruš kontakty vymaž správy blokni na facebooku choď medzi ľudí, kamarátov snaž sa spoznávať nových ľudí, zamestnaj si niečim myseľ, mne dosť pomohli kamaráti aspoň na to nemyslieť hlavne neseď sama doma a na nejakú príučku či pomstu sa vykašli raz sa mu to všetko vráti
ber to ako skúsenosť a ponaučenie do budúceho vzťahu :)
niesi prva ani posledna čo taketo preživa :(
na to pomože iba čas, priatelia, koničky... asi ti nik nič nove nepovie, len to, aby si si našla niečo čo Ťa bude baviť a ked pri tom stretneš nových ľudí, bude to len bonus..
Ahoj, som po rozchode a tiez so zistenim ze nejaky cas pred rozchodom niekoho mal, tiez som tolerovala "dlhe hodiny" vo fitku, nexut na sex, atd atd, ex pred tym? Este horsie zistenie- po rozchode popri vedeni dvojakeho vztahu mi oznamil ze s nou caka dieta, hoci mi tvrdil ze on deti nechce, s touto sa tesil, tento posledny s nou ide zit po par tyzdnoch, pissal mi ze "si dokonale sadnu" takze ti mozem pisat hodiny a hodiny pocity ktore som nadobudla - az som si to cele preanalyzovala a zistila toto: do buducna si podstivejsie vyberat partnera, viac si vsimat svoje pocity jeho spravanie pripadne ciny, netolerovat tolko co pred tym, neklamat samu seba, ze to sa casom zmeni, zivot ma poucil ze nezmeniiii, pytat sa, komunikovat, komunikovat, klast ptazky,,, netrapit sa a radsej riesit, u posledneho som riesila situaciu tak ze som citila ako mi unika odcudzujeme sa, tak som si sadla ze sa ideme porozpravat kladla otazky a prisla na to, ze je koniec' ale mne sa neskutocne ulavilo, lebo to dusno pred tym ma nicilo viac, raz som citala niekde: ak nechce s vami dieta, alebo byvanie alebo..... Neznamena ze ich nechce vobec, on to nechce s vami! A tomuto verim a drzim sa toho, ze ked je clovek s niekym koho plne miluje a naopak, cesta a sposob sa najde, ak nie, otazka casu kedy pride unikanie zo vztahu atd, muzi nevedia na rovinu, v tomto smere je ich malo kto by vopred nieco na rovinu ukoncil a potom hladal,,,ale samozrejme cest vynimkam a ja na ne stle verim, najlepsi liek na hojenie ran je cas, cas a opat cas, postupne prestanes na to cele mysliet, ver mi, co boli to preboli sa spieva! Drzim ti palce a verim ze pravy partner pride a bude to take ako si prajes, ani jedna tvoja mihalnica nebude pochybovat o tom s kym si❤️
No moja, daj tomu čas. Tiež som si tým nedávno prešla a bolí to. A bude. Lebo áno, spravili by sme všetko.čo sme mu na očiach videli a on takto sa zachová...muž je jednoduchý tvor a niekedy mi ich pamäť pripomína pamäť akvariovej ryby ,ked zabudnú ,čo jeden deň sľubovali nám a na další deň už niečo sľubujú inej...
Musíš byť silná,nájsť zmysel života,že všetko sa netočí iba okolo chlapov. Začni cvičiť (ja sa chystám už kupiť permu) vybi si zlosť, ale neodplácaj sa, si lepšia ako tá tvoja náhrada. Karma ich spojila a teba zasa poučila, že na svete je určite muž,ktorý ťa bude hoden a tak sa aj bude správať. Áno ,viem,ľahko sa to píše....sama som donedávna vyhadzovala preplakané vreckovky, ale viem,že ani jedna slza nestála zato, a nestojí mi ho milovať nadalej a držať ho v srdci....
Čas naozaj lieči,pomaly...ale lieči