Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako prekonat neveru

Príspevok v téme: Ako prekonat neveru
mia23

Ahojte, píšem sem, lebo sa nemám komu zdôveriť. Rozišla som sa s priateľom po 2 rokoch. Viac ako rozchod ma bolí to, že ma po celý čas klamal a podvádzal s inou. Hovoril mi ako ma veľmi ľúbi a že mi nechce ublížiť. Nemôžem uveriť tomu, že muž, ktorého som tak veľmi milovala ma celý čas len využíval. Ja hlúpa som mu vždy uverila keď mi povedal, že nemá čas lebo ma veľa práce. Ja som sa kvôli nemu trápila a on si zatiaľ užíval s inou. Veľmi mi ublížil neviem sa z toho spamätať. Dnes som ho s nou videla. Bolo to hrozné. Nikdy ma nikto neponížil tak ako on. On si nezaslúži aby ho nejaká žena ľúbila. Teraz už viem, že bol so mnou len kvôli sexu. Bol mojím prvým, dala som mu to čo žiadnemu inému, ľúbila som ho a vždy som mu tolerovala to, že so mnou trávil málo času a to len preto lebo som oňho nechcela prísť a on si ma ani trochu nevážil. Poraďte mi čo mám robiť? Napriek všetkému ho stále veľmi milujem ale nemožem sa ubrániť tomu, aby som nemyslela nato, že mu to vrátim. Nepoznám tu druhu ženu možno ho ľúbi a možno len využíva. Zaslúži si príučku obe nás podvádzal. Mal by vedieť aký to je pocit, keď ho niekto opustí. Čo by ste robili na mojom mieste?

blueberryNN

Tiez som tym presla tak, ako je to napisane v prispevku pod mojim. Ani som netusila, co vo mne je, kym som nebola nutena to zistit. Odvtedy sa mam velmi rada :D.

Kazdy to ale preziva inak a ma svoju cestu. Myslim, ze ja ti asi poradit prilis neviem, kedze ty to asi spracujes inym sposobom.

ANGEL-DEMON

ja som tiez bola s jednym 10 rokov, tiež bol prvý... zacal chodit s jednou..a dozvedela som sa nedávno ze spolu chodili uz v case ked ja som s nim este bola.. tak super... zrazu to bol pre mna cudzí clovek a tá láska čo som k nmu cítila bola fuč... ani slzu som koli nemu nevyronila, nestoji mi ani za to..! vdaka za to že som silná osobnosť...
prešli 2 roky a so mnou to nerobí absolutne nič,.. aj ked ani vtedy nerobilo, treba sa uplne odstrihnut,.. zijem v inom meste, takze ho nestretávam...