Kde najdem normalneho muza? Vonku chodim s otvorenymi ocami ale cestu mi ziaden normalny neskrizi. Cez internet sa zoznamovat nechcem. Kde ste, zeny, nasli svojho partnera, teda ak mate takeho, s ktorym dokazete byt stastne... Mam 44.
Existuju este normalni muzi?
Ženské a mužské potreby sú rozdielne, čo je pre teba dôležité je pre muža oveľa menej dôležité. Tak7m veciam sa venuje, až keď sú dokončené všetky prioritnejšie, napríklad fin. zabezpečenie, práce okolo domu, servis auta a pod. Je pekné ísť len tak do kina, na prechádzku, alebo iné ničnerobenie, ale keď je treba aj nakúpiť, čaká ho práca na záhrade atď. Nehnevaj sa, čo čakáš v tom veku? Že muž bude z teba celý paf, bude ťa obletovať, rozmaznávať? A ty mu čo ponúkaš? Z pohľadu muža sú to hlavne ďalšie problémy, starosti, nálady, kopec zbytočnej roboty a on nedostane prakticky nič. Preto skús radšej zapracovať na tom čo máš, nepočítaj s tým, že u suseda je tráva zelenšia.
Myslim si, ze by si si mala najskor vyriesit svoj terajsi vztah. Je este sanca ozivit urovnat usporiadat vas spolocny vztah zivot fungovanie s manzelom? Co bolo dovodom odluky? Su vase nedorozumenia neprekonatelne? Lebo si stale vydata, oficialne zadana. Vacsinou kazdy sa zaujima ci mas vysporiadanu minulost. A ked sa dozvedia ze si vlastne stale zadana vydata, tak mozno uz vopred vysielas signaly druhej strane, ze "hladas skor milenca nez priatela druha lasku", nieco seriozne a vazne. Neviem, ci chapes ako to asi myslim
Si stará babka. Normálni muži v tvojom veku si hľadajú mladé baby.
nie normálni muži už vymreli alebo vymierajú
sú tu len tí s vymytými mozgami
Mesacny princ, dakujem.
Inak je ale zvlastne ked pises, ze si sa so zenou nerozpraval...prave ty si dost "ukecany"... :)
Filip, nie! Tie otazky su polozene vsetkym, prepac, zle som sa vyjadrila. Ty si mi odpovedal velmi pekne, vazim si to.
K tvojej otazke: moj manzel chlastal a podvadzal ma. Teraz sa uz ukludnil, ale ja ked ho vidim tak mam v sebe len hnev. Za to, ze moje deti nemali pekne detstvo, za to ze som si tie najkrajsie roky nemohla vychutnat.... Je toho vela, ale to som nepisala lebo predpokladam, ze to je pre vacsinu chlapov snad tabu. Alebo sa mylim?
No pekne nám to začína :D Vidíš a podľa väčšiny ľudí som na tej druhej strane a to v kategórii ,,nenormálnych, :D Ale tak už som si zvykol.
Mám za sebou 15 ročný ,,vzťah,, ale neboli sme zladení na jednej vlne a preto ho už nemám.
prechádzky, kino, dovolenka...všetko by bolo ak by som nebol 15 hodín denne v práci za necelých 400 euro za mesiac. Ale to nie je podstatné. Samozrejme, že keď bol čas, tak som išiel veľmi rád :) Čo sa týka tých domácich opráv, tak nie som zrovna technický typ ale zámkovú dlažbu, plot alebo iné vonkajšie práce zvládnem ľavou zadnou :) Ono každý vzťah je iný. Ale ak myslíš tieto konkrétne premenné, tak nie, robil som všetko...alebo som si to len naivne myslel, že to robím a nerobil som to?
kto vie. Viem len, že som zlyhal a vzťah sa rozpadol a to je podstatné na tom celom. A ak to už chceš vedieť, tak za tých 15 rokov som sa s manželkou ani raz nerozprával...všetko sme riešili cez posteľ. Ale to by bolo nadlho.
Nechavam priestor pre MP samozrejme .... len sa chcem opytat - toto su veci, co ti chybaju a chybali vo vasom vztahu?
Mesacny princ ty sa mi , podla tvojich prispevkov, zdas byt celkom normalny... :D
Ides s tvojou zenou napriklad rad do kina, alebo len tak na prechadzku? Opravis nieco doma ked sa to pokazi alebo ta treba prosit na kolenach? Dokazes pocuvat svoju zenu, dokazes sa s nou rozpravat? Snazis sa ju chapat? Pomahas jej doma? Pohladkas ju obcas? Mas ju radsej ako svoje hobby a svojich kamaratov...?
Prepac, tie otazky som nechcela adresovat len tebe... :D