ahoj,prosim vas dnes rano som sa zobudila a pri dverach pred prahom kaluz vody .neviem odkial sa objavila nikto tam nic nevilial takze zvlastne..tak som sa pitala mami a sli sa na t pozriet -nevedeli sme co to odkial to ide kedze voda nezaciala odikial .a zrazu z nicho nic ani nevieme ako ta kaluz za zvecsila v sekunde ..proste neuveritelne,..pripisujem to k paranolmalnemu javu lebo ine vysvetlenie neexistuje .mame plavajucu dlazku a voda naozaj nema odkial unikat..chcem sa spiatat ci niekto to nezazil a co mam robit?vysvetit dom?prosim kde sa mam obratit ..:(
Voda na dlazke strach duch
1. niekto bol namesacny a proste sa tam vymocil
2. zle urobena podlaha a preteka nejaka trubka, pripadne od susedov zdola
3. duch
O 23 som si isla lahnut zobudila som sa o 2 ani neviem preco,isla som na chodbu a pri skrini som nasla kaluz vody..neverim na nic take ani na duchov,ale teraz som az zaskocena co sa to deje a davnejsie som tiez spala a z nicoho nic som sa prebudila,na chodbe mam zrkadlovu skrinu a uvidela som ako cez zrkadlo prechadzaju tiene a okrem ineho sa citim v byte stale unavena ako ked mi tam nieco berie energiu...a ako citam posmievate sa,ale keby sa to vam udialo tak neviem,asi by vas ten smiech presiel velmi rychlo ako aj mna..neviem co to znamena,ale mam uz strach,aby to nebolo dake znamenie a nestalo sa nieco horsie....a tiez som reagovala tak,ako aj vy pokial sa to teraz neudialo aj v mojom byte..
tak ja mam zhodou náhod podobný problém ! :D
tiež mám plávačku v dome a pod nou akoby bola voda...v noci mi dlážka praská a vydáva rozne zvuky, niejedy mení tvar...tiež zo začiatku ma napadli duchovia , ale nie je to nič viac len nekvalitne urobená podlaha - odfláknutá praca alebo vám niekde presakuje voda
never na také blbosti s duchmi, vždy sa dá nájsť pravdivé realne vysvetlenie /viz. mam56/
je to tazke neviem co mam robyt asi vysvetit dom :( deju satu divne veci:(
Ahoj,
tak toto ma celkom zaujalo. Napíšeš mi prosím na 79motylik@azet.sk?
ja sa ani necudujem ze my neverite ,sama tomu ja nemozem uverit doteraz ..neviem ako sa tam ta voda vzala..mame dve izby velda seba a nechapem lebo spim sama..a rano sa zobudim a voda pri dverach ..viem ze sa deju vseliake veci..a ludia tomu aj veria aj nie..ale medzi nebou a zemou ci chceme verit alebo nie ,nieco uricte je ..
R.123 - Byvam na najvyssom poschodi panelaku a tvoje obavy su len ciastocne a v mojom pripade neopodstatnene :-) Zatekat zo strechy mi nezateka, mame totiz novu strechu a ta je kvalitna a tesna. V lete je tam teplo, to ano, ale kedze som si tam nainstaloval klimu, tento problem zmizol a ani ho nepoznam. Inak sa tam byva perfektne. Lebo mi nikto nebude zhora a mam tam totalny klud a sukromie. A dokonca aj vytah a motor zo strojovne nepocut,lebo aj ten mame novy a tichy.
A najlacnejsie a najhorsie byty su prave na prvom poschodi. Tam ide stale zima zo spodu a tiez najvacsi hluk ked mas otvorene okno (tam pocuju kazdy rozhovor pod barakom), to ja hore mam klud.
Ak to nie je technicky problem tak potom uz len navsteva psychiatra pomoze.
Kebyze zijem na slovensku tak si zalozim zivnost ze budem navstevovat tie domy hroz :D. Len viem ako by to dopadlo, prisiel by som tam nic by sa nedialo, akurat by som zistil a utvrdil sa v tom ze kolko postihnutych na tejto planete zije :D.
to ze napise ze to videli obe este neznamena ze to automaticky vylucuje prelud. ale moze za tym byt aj nieco ine. niektori ludia proste inklinuju ku viere v nadprirodzeno a ked sa to skombinuje s nejakymi dalsimi vlastnostami tak clovek moze reagovat aj ako dotycna autorka. a kedze niektori tu maju tendenciu tiez verit v nadprirodzeno tak ju mozu podporovat v tejto viere.
kazdopadne by som autorke odporucil aby o tom hovorila so svojimi blizkymi. nemusi to byt len ta mama, ale zas co my vieme o skutocnej reakcii jej mamy alebo celkovo o ich situacii.
ak to cele nie je nejaky vtip samozrejme.