ahoj,prosim vas dnes rano som sa zobudila a pri dverach pred prahom kaluz vody .neviem odkial sa objavila nikto tam nic nevilial takze zvlastne..tak som sa pitala mami a sli sa na t pozriet -nevedeli sme co to odkial to ide kedze voda nezaciala odikial .a zrazu z nicho nic ani nevieme ako ta kaluz za zvecsila v sekunde ..proste neuveritelne,..pripisujem to k paranolmalnemu javu lebo ine vysvetlenie neexistuje .mame plavajucu dlazku a voda naozaj nema odkial unikat..chcem sa spiatat ci niekto to nezazil a co mam robit?vysvetit dom?prosim kde sa mam obratit ..:(
Voda na dlazke strach duch
Zdá sa, že prirodzené vysvetlenie tu nenájdeme, možno preto, že máme málo informácií, možno preto, že prirodzené vysvetlenie to nemá. Mňa najviac zaujalo to zväčšenie, lebo sa to odohralo priamo vo vašej prítomnosti a videli ste to dve. To by malo vylučovať nejaký duševný prelud. Možno by stálo za pokus tam rozliať vodu a urobiť ten pohyb, čo ste urobili, či sa tá voda nepreleje.
Je to znepokojujúce, keď sa dejú divné veci človeku priamo v izbe, to verím a viem to úplne pochopiť.
Taktiež to, že sa dejú veci, ktoré vám predpovedajú nepríjemnosť. Ja som zažil také raz vo svojom živote. Doma sa sama od seba rozpadla váza - smerom odzhora dole sa rozdelila, jeden kus od druhého s hrmotom odpadol, voda aj s kvetmi sa vyliala von. Váza bola z hrubého skla, bola po prababke, vydržala desiatky rokov. Potom sme sa dozvedeli, že u našich blízkych sa stala závažná vec, ktorá znamenala zlom v ich živote.
V každom prípade, ak veríte na nadprirodzený pôvod tých javov, mali by ste to riešiť nadprirodzenými prostriedkami. Čo ale nie je veštica - veštica je človek. Musí to byť niekto, kto má moc. Obráťte sa na Ježiša. Modlite sa spolu pravidelne. Ježiš povedal, že tam kde sa stretnú dvaja alebo traja v jeho mene, tam je on s nimi. V tom môžete nájsť dôveru s ním sa nemusíte báť.
Tiež tie znamenia - nemusí byť zlé dostávať znamenia. Môžete sa tiež vtedy obrátiť na Ježiša. Práve na to môže byť to znamenie dobré - že sa dá ešte rýchlo niečo poriešiť zachrániť, čo sa ešte dá.
Tak Boh s vami a zlé preč... :)
Nevrátili ste sa po daždi domov a nesušili ste tam rozprestretý dáždnik? Mohlo to byť aj z toho.
Oni sušili ale tak možno lysohlávky
Tie tvoje chyby totálne bijú do očí. Keď sa naučíš správne gramatiku tak poltergeist ti zmizne. To iba kvôli tvojim chybám ;)
Nesusili ste cez noc v izbe pradlo na susiaku? nam sa obcas stava, ze sa vyparovana voda zraza na oknach a potom steka dolu, az vytvori kaluz.
no tak za prve byvame v dome na dedine.pes v izbe nebol urcite a bola to nezapachajuca voda.proste si predstavte dvere a kusok od prahu pol metra dlha kaluz..nemala sa odkial vziat.nechapem..
Nikdy som nič nezažila. Nebývate náhodou na najvyššom poschodí, že by vám tam zatekalo, keď prší? Na najvyšších poschodiach sú lacnejšie byty, ale vždy je to s tým rizikom, že tam bude zatekať. A ešte s tým rizikom, že v lete vám tam bude pekelne horúco, keď slnko praží na rozpálenú strechu... a kto nemá rád slnko, pekelnú horúčavu a hrozne sa v lete potí a strašne pri tom trpí, tak ten bude preklínať deň, kedy sa rozhodol kúpiť byt na najvyššom poschodí. Bývať na najvyššom poschodí nie je veru žiadna výhra. To by som asi nechcela. Neurobil vám náhodou psíček mláčku? Asi by som radšej hľadala reálne vysvetlenie pre tú kaluž ako zachádzanie do nejakých "duchovín" :)
jasi nevymislam ,preco by som to robyla?verte ci nie hovorim pravdu.a tu chodievam a viem ze ludia my poradia..takze.neviem co robit..veci sa deju..vseliake.nevedela som do akje temy to mam dat..ale to je jedno..pisem lebo sa bojim a neviem co mam robit.
zazil som ludi na internete ktori mali podobne reci a najcastejsie sa ukazalo ze drviva vacsina si robila srandu ale zazil som aj dva tri pripady kedy sa ukazalo dokonca naozaj potvrdilo ze dotycne osoby maju nejaku formu schizofrenie. cize ani taketo reci nemozno hned odpisat ako ze si niekto z nas striela, ale ani nemozem vediet ako to je naozaj :-)
ani keby som hypoteticky bol nejaky odbornik netrufal by som robit nejake diagnozy a jednoznacne zavery. minimalne uz len preto ze by to bolo nepforesionalne. ale vyhladala si kvoli svojej teme forum zdravie a umiestnila si ju do kategorie "psychicke problemy". aj to moze byt sucast humoru ale aj nemusi...
ale som zabudla povedat ze v dome miznu veci a potom sa objavju na inych miestach a nhovorim o cudnych zvukoch ..vzdy ked nieco praska bucha vecami tak sa potom stane nieco zle bud niekto ochorie vazne alebo s anieco stane..preboha ako sa ame toho zbavit??:( je to velmi neprijemne ked pocujes zvuk cudny a vies ze sa nieco zase nieco stane..:(