Horúčavy mi robia zle

Buki

@don pablo Tak slabu, podla mna nema ziadnu. Mozno mi nieco unika ale fyzika nepusti. Ako moze jedna krabica v miestnosti ochladit miestnost? Co sa stane s teplom, vypari sa? XD Podla mna je to len o pocitovej teplote ked to na teba fuka ochladeny vzduch, nic viac.

tylaa

Ja tiez neznasam horucavy a ludia nezda sa vam ze dnes na ludi posobia tie horucavy velmi zle ? ked som bola mala bola som vonku cely den v lete a vzdy plna energie dnes slnko skor ublizuje ako dodava silu nici ludi preto vela z vas ma zavraty a nevolnosti hlavne ty viac citlivejsi .....je velmi agresivne to slnko a co bude o par rokov si neviem a nechcem predstavit .....volakedy ked mi slnko zasvietilo na ruku citila som prijemne teplo teraz ked zasvieti tak tak ma palilo na ruke ako keby som zapalovacom opalovala ruku no strasne nieco co sa robi ...vobec si nemozem uzit leto ako volakedy ....preto mam radsej zimu a jesen snad to nejako vydrzime do septembra pite vela vody a zdrziavajte sa v tieni ahojte

Buki

Inak tie mobilne klimatizacie su blud nie? Nedokazu ochladit miestnost vsak? Je to len vylepseny ventilator ktory znizuje pocitovu teplotu, ci?

Teplosko

Zdravim.
Mam rovnaky problem kazde leto.v minulosti som byval pri horach 5rokov.teplota v lete max28 zo par dni.bolo mi fajn ziadne zavrate potenie.
Teraz som 1000km juzne a teplota tu neklesa cez leto pod 32...(moje prve leto tu) teplo v budovach (aj s klimou) teplo vonku idem odpadnut..potim sa stale den vecer,budovach...vasade...domaci spokojni a pozeraju na mna ci som ok -mokry a uplne death)no serem na to balim a idem domov na sk kde 32 je maximum cez leto lebo cez jul tu asi skolabujem.a to zdravy zivotny styl aktivny sport 15%tuku atd....

Ten co pise xe je v belgicku a je mu zima...mam najradcsej takych....pod sem na 2 tyzdne..sucho ziadny vietor ziadne more len rozpaleny beton,zmenis nazor

ja888

treba jest vela ochladzujucich potravin:
citrusy
bobuloviny,
uhorky
paradajky
tropicke ovocie
vodovy melon
alebo ich odstavit

timothea303

Horúco je a bude všade, skús piť viac vody aj 3-5 litrov denne, sprchuj sa a ochladzuj si ramená,ruky,nohy, nechod veľmi na slnko a nos pokrývku hlavy :)