Ahojte ľudia, hlavne tí, ktorým ako mne robia horúčavy zle. Neviete o nejakom mieste na SR,kde by sa dalo dlhšie pobudnúť,kým prejde leto?Odkedy sú letá horúce aj na severe SR je to pre mňa zdravotné peklo.
Juma_
Ja zas nerozumiem ako môžeš ty mať rada teplo!
Prečo hneď odsudzuješ?!
Nevieš si predstaviť tie stavy čo človek zažíva keď ma závraty už pri teplote 20 stupňov tak neposielaj nás rovno na Sibír..to je akokeby som ti ja povedala odsťahuj sa na púšť keď tak zbožňuješ teplo :)
rozumieme sa :) no mne je niekedy zle aj so stiahnutými žalúziami :D ešte mám nápad ísť cez leto niekde do chatky v lese...nemáš s tým skúsenosť? ale najideálnejšia by bola klimatizácia,ktorú nemám a možnosť si ju zadovážiť tiež veľmi nie :D
Ľudia, nebuďte smiešni...ozajstné "leto", t.j. 25+stupňov, trvá na Slovensku pár týždňov. To sa naozaj dá vydržať. A inak je celý rok zima, nečas, lejak (ako napr. dnes). Ja zas nechápem, ako niekomu môže vadiť príjemné slnečné počasie, že nevydrží ani tých pár týždňov v roku !! Takí ľudia by naozaj mali bývať niekde v jaskyni, alebo na severnom póle, nech ich tam zaveje sneh a ošľahá ľadový vietor.
Ja som na tom úplne rovnako. Vonku je sotva 25 stupňov a mne je vonku už na odpadnutie, mám závraty, je mi totálne zle. Naobliekaná nechodím, žijem ale na južnom SK.
Mne je takto posledné tri roky a v lete mám v najväčších horúčavách dovolenku a ležím v izbe s posťahovanými žalúziami a vychádzam von len večer. Mám vodičský preukaz, som aktívny vodič, ale počas horúčav nemôžem šoférovať, hocikedy mám závraty.
Chcela som ti dat navrh ze to hôr ale ty pises ze uz aj tam je teplo, no tak potom sa zahrab pod zem ako krtko :) a vyckaj do jesene, tym nemyslim to aby si sa zabila... :)