Ahojte všetci,
chcela by som Vás týmto poprosiť o pomoc nie pre seba ,ale pre môjho priateľa.Veľmi som si ho obľúbila ,ale citim ,že potrebujem pomoc s ním ako zvládnuť celý náš vzťah keďže nie som psychologička a nemám skúsenosti.Tvrdí o sebe, že je zlý človek a všetci od neho utekajú a aj aj odídem.No ja ho tak nevidím je to dobrý človek len sa mu v minulosti niečo stalo čo asi ani sám nevie definovať .Ak nerozpráva tieto hluposti tak je to do pohody chalan a je celkom obľúbený ...máme si vždy čo povedať ,máme veľa spoločných tém a chýbal by mi ako kamarát aj keď momentálne by som ho najradšej prastila a dala mu za pravdu a ušla. JA taká niesom tak poraďte ako sa k nemu správať...či byť milá ..či hnusna na neho... či ho ignorovať
Pomoc priateľovi
no tak asi ta nechce, si zlož ružove okuliare a nanahovaraj si niečo... jedine čo ta na nom pritahuje je jeho odmietavost, by som povedala..
Angel demon
Veď toto...ja sama neviem prečo to robím ..hrám sa na spasitelku?chcem od neho niečo?nahovaram sama sebe že sme iba kamaráti,ale áno..pritom chcem od neho voľačo..chcem aby ma miloval... on to vie veľmi dobre a možno práve preto ma odhana...nie som pre neho dosť dobrá? Neviem ..ale snažím sa byť iba kamaratkou a smiať sa cez slzy... vyhľadal pimoc psychológa..dnes mi to povedal tak hádam bude dobre ... a keď bude v poriadku a bude ma stále odhanat budem vedieť že to nieje kvôli nemu ale kvôli mne ....bože pred dvomi mesiacmi som mala hviezdy v očiach a teraz tam mám slzy ... chcem opäť ziarit a byť carovnou
takí ludia ostanú sami... pokial sami nechcu, odmietaju pomoc, neda sa im pomocť... človeka iba oberá o energiu ked zabíja čas s tykými ludmi, ked okolo je vela ludí, ktorí k sebe druhých pustia...
asi sa s nim "kamosis" len preto že si chceš niečo dokázať...
lebo také kamarátstvo človeku má aj niečo dávať nie len brať(energiu)
Angel Demon: ... a niekto taký, ako tvoja kamarátka tu trolluje a vypisuje zakladateľkám tém jedno-dvojriadkové odpovede, žé sú k..vy a podobne.
tak to som zvedava ako mu pomoze zakladatelka... máme tu totiž aj ludí ktorá sú "chronickí negativisti" nemusel nič strašné v minulosti prežiť,..len ma taku povahu, že iba ludí okolo seba oberá o energiu, nevie žiť... tak jasne ze sa mu človek vyhne... ja sa tiež vyhybam negativnym ludom... je jedno či je takyto podobny alebo nervák,...mala som roky "kamošku" ktorá vidí chybu v každom len v sebe nie... uplne stačilo s nou ísť cez mesto: "tá ma take obočie,..hnusne,...neviem ake.. ta vyzera tak, hentak... tej sa to nehodí... ten ako čumí...ta vyzera strašne, tu farbu vlasov ma strasnu,.. atd..." pritom ona je dosť tučná že jej sadlo kypý zo všadial, hodí na seba legíny a na seba v zrkadle sa nepozrie, sebakritika chyba... ked začala utocit na mojich rodicov som s nou prerusila kontakt..potom po roku mi zacala pisat ze ona vie aka je povaha, sa mi ospravedlnovala ze sa zmení... dala som jej šancu... no zas ..nezmenila sa,.. ani k psychologovi nechcela ist, ze ona ma problem v hlave a ze si pomoct sama musí... kazdy od nej bočí, nik ju nechce, ziadne kamošky... niet sa čo čudovať.. každeho len kritizovať, ešte aj mna šla kritizovat, ked mal niekto na vec iny nazor ako ona , hned bol ohen na streche... taky cholerik-nerváčka... ked nebolo po jej, tak sa urážala a len ma využivaal...
Adr1a
Poznám ho krátko asi dva mesiace a nezdá sa mi, že potrebuje psychológa skôr sa mu stalo niečo v minulosti a preto myslim,že si neverí,že ma sklame a opustí aj keď to hovorí stále o mne , že ja odídem.Bola som u neho doma a myslím,že v pohode rodina ..normálne bežne problémy a starosti ako my všetci okolo .Chcem mu pomôcť prekonať ten pocit nedôvery voči ľuďom ,len neviem ako dlho to aj ja vydržím nechať sa odhanat..fnuk
Tani. Ako dlho a dobre ho poznas? Alebo jeho rodinu, zazemie. Hlavne vsak myslim na jeho zdravotny stav, skor ten psych.nez fyz.teraz myslim. Netrpi na nejaku psych/dus. poruchu chorobu? Co o nom vlastne vies. Bola si uz unho ci u nich doma?
Tiez si pamatam taketo reci: ja viem byt velmi zly, nechci to zazit..najdem si ta vsade...atd. Ale to mi hovoril tak v posteli, dala som mu pusu na nos, usmiala sa nanho a myslela, ze ak to mysli vazne, tak ho z toho svojou laskou vyliecim. Boli sme spolu napokon kratko, niekoho donekonecna presviedcat o laske nema vyznam.. treba zit a dychat, a uzivat si, ze nieco take krasne sa mi stalo...suma sumarum suhlasim s tym nazorom, ze pre nieco ti to musel povedat a skor ci neskor sa to dozvies...tomu mojmu bolo tiez len ublizovane a vsetci ho opustili a blabla...je mi z toho vsetkeho doteraz velmi smutno, velmi som sa snazila, velmi som ho lubila, ale s odstupom casu si uvedomujem, ze on o to asi ani nestal...ludia, ked spolu nieco zacinaju, asi by mali byt na rovnakej vlnovej dlzke a nenechat sa unasat len hormonmi a citmi.
Presne to mu hovorím,že taký zlý môže byť stále a áno opustilo ho pár ľudí a ja mu to nehodlam urobiť
Angel
Ja nemyslim ze potrebuje psychologa
Potrebuje len navrat nazad k dovere a to mu postaci zakladatelka temy.On sa nebrani kontaktu.Len ma pocit ze nie je dost dobry.Ak ho este aj ona odkopne...potom to bude horsie.