Ahojte všetci,
chcela by som Vás týmto poprosiť o pomoc nie pre seba ,ale pre môjho priateľa.Veľmi som si ho obľúbila ,ale citim ,že potrebujem pomoc s ním ako zvládnuť celý náš vzťah keďže nie som psychologička a nemám skúsenosti.Tvrdí o sebe, že je zlý človek a všetci od neho utekajú a aj aj odídem.No ja ho tak nevidím je to dobrý človek len sa mu v minulosti niečo stalo čo asi ani sám nevie definovať .Ak nerozpráva tieto hluposti tak je to do pohody chalan a je celkom obľúbený ...máme si vždy čo povedať ,máme veľa spoločných tém a chýbal by mi ako kamarát aj keď momentálne by som ho najradšej prastila a dala mu za pravdu a ušla. JA taká niesom tak poraďte ako sa k nemu správať...či byť milá ..či hnusna na neho... či ho ignorovať
Pomoc priateľovi
a už si mu navrhla aby išiel za psychologom? kto odmieta pomoc takým sa pomocť nedá...
Pytala si sa ci mas na neho byt zla....preto som to napisala.
Vzdy ked ti to zopakuje mu len povedz
Kuš!Viac to nechcem počuť. To ja musim vediet aky si.Ty mi to hovorit nemusis.Nelutuj ho a nepripominaj mu ani prilis casto aky je dobry.Smejte sa a bavte,uzivajte si.A mozes mu povedat ked sa smejete...Vidis...takehoto zleho ta mam rada.
Ahojte všetci
Tak vraví mi,že doteraz ho všetci opustili pretože je určite zlý človek,ale nie je podľa mňa zlý človek nemôže byť jemný a citlivý a pozorný..bavime sa spolu o všetkom aj smejeme aj keď je pravda že všetko moc rozoberá a Messje ja som na neho dobrá často mi vraví,že si ma nezaslúži ...chcem mu vyvrátiť jeho tvrdenie a prinútiť ho vidieť jeho klady ...nie je sebecky a rád pomáha iným
neviem asi to pre nieco tvrdi? povedal ti preco si mysli ze je zly clovek?
Tani,
toto je veľmi v skratke čo si napísala...že je zlý...a tak...v akom slova zmysle, môj názor je, je typ človeka, ktorému ešte hovorí niečo svedomie, nakoľko naozaj zlí ľudia výčitky nemajú a hľadajú chybu v ostatných...
avšak, a tu je ten zádrhel, myslím, že ten človek sám seba v niečom sklamal a nevie si odpustiť, možno mu niekto iný tak veľmi niečo vyčítal, až tomu začal naozaj veriť, ja to vnímam na nedostatok sebalásky, čo je prazáklad hodnotného vzťahu, píšem z vlastnej skúsenosti, raz som niekomu takto pomáhala sa dostať z ťažkého, aj sme sa dali dokopy, milovala som toho človeka, ale keď sa dostal z toho, našiel si popri inú a arivederci...takže moja rada, ja si už na takéto prípady dávam pozor automaticky kontrolka...vzťah od začiatku by mal začať na rovných základoch...samozrejme, každý jeden človek tu máme nejaké skúšky, zážitky, možno ty potrebuješ túto skúsenosť, pomôcť niekomu a prežiť si to...či už to skončí, alebo pretrvá
Tane
A vies preco ti to hovori?Vies cobsa mu stalo?Mozno ma nejaku zlu skusenost a tak sa boji ze sa mu to stane znovu.Ked zjes 2x jedlo po ktorom ta boli zaludok,bojis sa dat sinho znovu.
Neviem preco by si mala byt na neho zla.Prave mu ukaz opak ak to tak citis. Ze nie vsetci sme rovnaki.
Myslíš,že je to také zlé..chcem mu pomôcť ..sledujem Vás tu dlhšie a páčia sa mi vaše nazory tak som myslela,že poradíte aj mne ,ale toto sa mi nepáči teda
na zaklade mojej skusenosti by som povedala, ze on velmi dobre vie, preco ti hovori co ti hovori. a na zaklade toho, co som si s takymto clovekom prezila, ti mozem poradit, aby si sla uz teraz.