Cauko. Mam maly problem. Ako mam citlivo povedat partnerovi, aby sa posnazil nieco robit s nasim sexualnym zivotom? Viem, ze muzi su na to citlivi a nechcem ho ranit a urazit. Ale mne tych 5 minut nestaci. Az ma chytaju nervy, ked v tom najlepsom sa urobi. Aj som mu velakrat povedala, ze laska, este chvilku a bola by som...laska, velmi sa mi to pacilo a chcela by som to dlhsie alebo este raz a pritulim sa, bozkavam ho...a on nic. Vraj to nejde. A mozno az za par hodin. Takze sa pomilujeme raz za den. Celkovo mozno 2krat za tyzden. Ako sa da taka vec predlzit? Mate s tym niekto skusenosti? Nechcem na neho tlacit a stresovat ho, ze teraz to robme pol hodinu.
Ako mu to povedat?
Ah chápem, no ten problém sme mali aj my,kedže som zo začiatku neprespávala. Tak každopádne si ten večer nejak rozvrhni tak, aby mal "oddych" ja neviem možno 2hodky? a určite to pôjde...
Ja by som mu počas sexu zašepkala do ucha niečo v zmysle : " a zlato...vieš páčilo by sa mi aj...." či sa nechytí.. teda u mužov zaručene platí pohladkaj mu EGO a ideš dalej...tak musíš aj ty trošku ho obskakovať...a uvidíš čo to spraví :) držím palce nech sa to pohne tým správnym smerom.
Uz to s tebou vysexoval. Mozno ma inu
Lujza, skusim mu o tom tak nejak zazartovat, len ja u neho neprespavam, takze to bude trosku tazsie :)
No s mojím ex sme to raz potiahli na takých 45min s tým že mi vraví,či si nedáme budík na nejakú 3,00 rano, a potom až ráno ,že to nepôjde.
Tak to skús nejak humorne nadhodiť :)
Pozri co som pre teba nasla:
Ak bude jeden z partnerov na druhého naliehať a dočká sa odmietnutia, môže byť podráždený - to vzťahu tiež príliš neprospieva.
Mali by ste však chápať aj druhú stranu - ak je nútená do niečoho, čo nepovažuje za dôležité, môže si s rastúcim nátlakom partnera vytvoriť k sexu až odpor. A to už je potom pre väčšinu vzťahov konečná fáza...
Láska to je chémia! Vyžaduje si správne prísady, aby to medzi mužom a ženou bublalo nehou, plameňom vášne aj porozumením. Nie nadarmo sa hovorí o iskre. Ide o moment, keď sa zažne chemická reakcia, no obvykle sa vo dvojici spotrebujú ingrediencie lásky do troch mesiacov. Pritom je celkom možné dodávať správne zásady a kyseliny pre reakcie lásky do vysokej staroby. Len treba mať správne postupy.
Neha
Byť k sebe nežný, príjemný a dobrý je predsavzatie každého páru. Lenže niekedy to ide ľahšie, inokedy horšie. Problémom je, že mnoho dvojíc si viac všíma na druhom negatíva a potom ide aj neha a náklonnosť „do hája". Zmeňte optiku a pripomeňte si to dobré. Príde aj tá neha, náklonnosť a ružové okuliare, ktoré treba mať pri práci v chemickom laboratóriu lásky.
Sex
Je veľmi dôležitou prísadou v oblasti lásky. Hoci tej telesnej, ale keďže človek nie je duchovná bytosť, treba dať aj telu za svoje. Nepodceňujte úlohu sexu a zabudnite na kompromisy. Tie totiž miesto toho, aby boli obaja spokojní, spôsobia, že ani jeden nie je tak plne uspokojený. To nie je pre vzájomný plameň vášne tá správna pahreba. Ideálne je, ak sa zladia predstavy, očakávania, intenzita aj túžby do jedného spoločného priebehu. Vtedy sa chémia lásky skutočne dotvára doplna.
Radosti života
Láska, to nie je len zamilovanie, ale pocit, že vám to spolu funguje. Zabudnite na posteľ a premyslite si, koľko toho máte spoločné. Čomu sa radi oddávate, čo radi robíte a užívate si. Ak je toho čím ďalej tým viac, láska nikdy nevyprchá. Jej jednou zložkou je aj to staré známe kamarátstvo, keď parter je nielen milencom, dôverníkom, spoločníkom, ale dokonalým kamarátom.
Pauzy
Nie je to o experimentoch typu, dajme si pauzu, ale o prirodzených prestávkach vo vzťahu. Nie je nič lepšie, ako keď vyrazíte na babskú jazdu a aj toho svojho pustíte na pár dní bez dozoru. Nech ide sám, spozná iný kraj, iný mrav a veľmi rýchlo zistí, kam ho srdce ťahá. Popri spoločných aktivitách nezabudnite na pravidelné odlúčenie. Aj dovolenka osve padne dobre. Ako sa budete jeden na druhého tešiť, že vás niekde čaká známe náručie. Tie okamihy po návrate sú katalyzátorom lásky, ktorý v pravidelných intervaloch naštartuje pocit lásky aj zamilovanosti.
Si ma celkom pobavila:) urcite sa velmi pritahujete, ked sa vam staci pomilovat sa raz za mesiac :D Ja dam aspon partnerovi najavo, ze ho lubim a pritahuje ma.
Radsej mat chut na partnera ako toto. Ty sa zamysli nad vasim vztahom:)
S partnerom sa milujeme ale nemame potrebu šùchať ako ty mas potrebu tak 3x denne ;)
Raz za mesiac po 5 rokoch? :) Tak teraz ty si ta prava co mi ma hovorit, ze sa mam nad sebou zamysliet a ze ma asi nemiluje :)
Tak mozno nechce mat tak casto sx s tebou alebo ta uz nema rad. Zalezi od toho ako dlho ste uz spolu. Na zaciatku vztahu je to ine ste zamylovani mate potrebu si sxovat ale po case toho bude menej a menej. My sme mali tiez max 2x denne potom 3x týždenne a teraz raz za mesiac. V kazdom vztahu je to ine. Opytaj sa ho ci ta miluje kde ma problém