Cauko. Mam maly problem. Ako mam citlivo povedat partnerovi, aby sa posnazil nieco robit s nasim sexualnym zivotom? Viem, ze muzi su na to citlivi a nechcem ho ranit a urazit. Ale mne tych 5 minut nestaci. Az ma chytaju nervy, ked v tom najlepsom sa urobi. Aj som mu velakrat povedala, ze laska, este chvilku a bola by som...laska, velmi sa mi to pacilo a chcela by som to dlhsie alebo este raz a pritulim sa, bozkavam ho...a on nic. Vraj to nejde. A mozno az za par hodin. Takze sa pomilujeme raz za den. Celkovo mozno 2krat za tyzden. Ako sa da taka vec predlzit? Mate s tym niekto skusenosti? Nechcem na neho tlacit a stresovat ho, ze teraz to robme pol hodinu.
Ako mu to povedat?
Raz alebo dva
Okej, takze ked nedokazes citat, napisem to este raz. My "nesuchame" kazdy den 3krat. Ale RAZ ALEBO za tyzden. A pytala som sa ho na to, co sa mu paci a co nie, co chce skusit, co chce zmenit a nic som za nedozvedela
Tak sa zamysli nad sebou. Ja mam vztah uz 5r sme zasnubeny ale nemame potrebu kazdy den šùchať a sme stastny. Ono vo vztahu moze byt aj malo sxu nemusi sa 3x denne. Zamysli sa nad sebou a nad nim. Mozno ma nejaky problem alebo sa mu nieco nepaci a ked budes na neho aj tlacit tak moze byt ze to s vami coskoro konci
No tak ano. Ved aj dobry sex je zakladom vztahu. A takto on si to uzije a ja z toho moc nemam a som frustrovana. Citim sa az pouzito obcas a nie stastna
Sry ale je ten sx taky dôležitý?
Mna to uz aj prestava bavit. Vzdy ten isty den, neurobim sa, lebo je to kratko. Radsej doma masturbujem, aby som si vybila tu velku chut.