Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako mu to povedat?

Príspevok v téme: Ako mu to povedat?
KristinaKika

Cauko. Mam maly problem. Ako mam citlivo povedat partnerovi, aby sa posnazil nieco robit s nasim sexualnym zivotom? Viem, ze muzi su na to citlivi a nechcem ho ranit a urazit. Ale mne tych 5 minut nestaci. Az ma chytaju nervy, ked v tom najlepsom sa urobi. Aj som mu velakrat povedala, ze laska, este chvilku a bola by som...laska, velmi sa mi to pacilo a chcela by som to dlhsie alebo este raz a pritulim sa, bozkavam ho...a on nic. Vraj to nejde. A mozno az za par hodin. Takze sa pomilujeme raz za den. Celkovo mozno 2krat za tyzden. Ako sa da taka vec predlzit? Mate s tym niekto skusenosti? Nechcem na neho tlacit a stresovat ho, ze teraz to robme pol hodinu.

KristinaKika

Okej, takze ked nedokazes citat, napisem to este raz. My "nesuchame" kazdy den 3krat. Ale RAZ ALEBO za tyzden. A pytala som sa ho na to, co sa mu paci a co nie, co chce skusit, co chce zmenit a nic som za nedozvedela

Sxmaniacka

Tak sa zamysli nad sebou. Ja mam vztah uz 5r sme zasnubeny ale nemame potrebu kazdy den šùchať a sme stastny. Ono vo vztahu moze byt aj malo sxu nemusi sa 3x denne. Zamysli sa nad sebou a nad nim. Mozno ma nejaky problem alebo sa mu nieco nepaci a ked budes na neho aj tlacit tak moze byt ze to s vami coskoro konci

KristinaKika

No tak ano. Ved aj dobry sex je zakladom vztahu. A takto on si to uzije a ja z toho moc nemam a som frustrovana. Citim sa az pouzito obcas a nie stastna

KristinaKika

Mna to uz aj prestava bavit. Vzdy ten isty den, neurobim sa, lebo je to kratko. Radsej doma masturbujem, aby som si vybila tu velku chut.