vztah v tehotenstve

Príspevok v téme: vztah v tehotenstve
Kristina3007

Ahojte. Chcela by som sa spýtať a poradit. Mám par dni pred porodom a moj manžel od doby, keď sme sa dozvedeli, ze som tehotna somnou sexualne nezije. Vraj, kvoli tomu, že v brusku je nas syn, tak je mu to divne. Ale nepozaduje odomna ziadne ine sexualne naklonnosti ci prenho ci premna. Vobec nic. A dnes som mu nasla v batohu do prace tabletky na erekciu podobne viagre a v dvojbaleni uz jedna chybala. vraj mu ju dal kamarat uz pred rokom a tam ju nosi.... Co si o tom mysliet ? dakujem za odpovede

0vecka

mozno neklamal a mal to fakt od kamosa... a s tym kamosom si mastia... ak sa nerobi sam tak sa urcite robi inde 8 mesiacov vydrzi len katolicky knaz a to nevydrzi ale "vydrzi"

inak 8 mesiacov bez sexu je imho v pohode... takych je strasne vela

Kristina3007

ale naco ma potom tie lieky? a esteze jedna z nich chyba ? keby ich mal dlhsie, tak si myslim , ze pri pravidelnom baleni desiaty a veciach do prace, by som ich nasla skor.... :(

neviem11111

prezyvka, ty mu nebodaj veris, ze ten "kamos" je ozajstny? takych "kamosov" si sem mozem napisat aj ja hned niekolko.. skoda vobec reagovat na takeho cloveka :D