Ahojte. Chcela by som sa spýtať a poradit. Mám par dni pred porodom a moj manžel od doby, keď sme sa dozvedeli, ze som tehotna somnou sexualne nezije. Vraj, kvoli tomu, že v brusku je nas syn, tak je mu to divne. Ale nepozaduje odomna ziadne ine sexualne naklonnosti ci prenho ci premna. Vobec nic. A dnes som mu nasla v batohu do prace tabletky na erekciu podobne viagre a v dvojbaleni uz jedna chybala. vraj mu ju dal kamarat uz pred rokom a tam ju nosi.... Co si o tom mysliet ? dakujem za odpovede
vztah v tehotenstve
Tak naco to tam ma.... nechapem. a tych 8 mesiacov , ze je bez.... ty ako chlap , sa nato pozeras ako ?
Potom nevidím dôvod prečo by teraz musel niečo užívať...
Absolutne nic neuzival. Nikdy nemal problem a mal nato casto chut.
Predtym s erekciou nemal problem? Uzival nieco predtym?
mozno neklamal a mal to fakt od kamosa... a s tym kamosom si mastia... ak sa nerobi sam tak sa urcite robi inde 8 mesiacov vydrzi len katolicky knaz a to nevydrzi ale "vydrzi"
inak 8 mesiacov bez sexu je imho v pohode... takych je strasne vela
jasne ze nasla. ked mu chodis do batohu kazdy den, nenechaval by si to tam. teraz len zabudol.
ale naco ma potom tie lieky? a esteze jedna z nich chyba ? keby ich mal dlhsie, tak si myslim , ze pri pravidelnom baleni desiaty a veciach do prace, by som ich nasla skor.... :(
Kika a možno že tomu tvojmu stačí že masturbuje
Chápeš že si ho vymasiruje sám
prezyvka, ty mu nebodaj veris, ze ten "kamos" je ozajstny? takych "kamosov" si sem mozem napisat aj ja hned niekolko.. skoda vobec reagovat na takeho cloveka :D
hladeny beton tvoj kamos by mal vratit diplom, seriozne :).