vztah v tehotenstve

Príspevok v téme: vztah v tehotenstve
Kristina3007

Ahojte. Chcela by som sa spýtať a poradit. Mám par dni pred porodom a moj manžel od doby, keď sme sa dozvedeli, ze som tehotna somnou sexualne nezije. Vraj, kvoli tomu, že v brusku je nas syn, tak je mu to divne. Ale nepozaduje odomna ziadne ine sexualne naklonnosti ci prenho ci premna. Vobec nic. A dnes som mu nasla v batohu do prace tabletky na erekciu podobne viagre a v dvojbaleni uz jedna chybala. vraj mu ju dal kamarat uz pred rokom a tam ju nosi.... Co si o tom mysliet ? dakujem za odpovede

Kristina3007

hladany beton: ,, hrabem,, sa mu v batohu preto, pretoze mu kazdy den do prace chystam obed- desiatu. nieco na jedenie , ciste veci do prace atd. takze stale mu to tam ukladam. Tak preto som to nasla. neviem, ale vyhovorky typu, ze som unaveny , boli ma hlava, sa stale pripisovali zenam a automaticky si muz myslel, ze ho podvaza. A povec mi , aky zdravy muz vydrzi 8 mesiacov bez sexu a tvrdi , ze ho nema inde. A ak sa ho dotknem absolutne to s nim nic nerobi. nehovorim len o sexe ako takom, ale aj o inych veciach . Ked uz je dovod , ze somnou nespi ten, ze cakam babatko, OK to chapem. ALe ze neziada odomna nieco ine, ine neznosti , co bolo kedysi normalne a prirodzene. 8 mesiacov aby bol bez toho? a teraz najdem tu tabletku ?

hladeny beton

ak v sexe dochadza ku kontaktu penisu s krckom maternice co moze poskodit zatku ktora sa na krcku v tehotenstve tvori. Pri narazani penisu o krcok. Kamos je lekar tak asi vie o com hovori s niekolkorocnou praxou.
Ako dalo by sa povedat ze tak nech si ten sex uzije len muz a zena nech sa nevzrusuje ale ako jej zabranis aby sa nevzrusovala? Viete si predstavit ake su silne kontrakcie pri orgazme? Poznate statistiku potratov tehotnych. Viete houby o tom.

hladeny beton

chujovina, rozpraval som sa s kamosom ktory je gyndos a ten mi potvrdil ze on tiez neodporuca sex v tehotenstve a tiez sa stretol s pacientkami ktore mali problemy az neskor ked zistoval cim to je sposobene sa mu niektore priznali ze mali predtym sex. Ci dokonca mali len oralny sex alebo ich partneri prstovali. Ak neviete pri sexe dochadza k stahom svalstva maternice co moze sposobovat kontrakcie maternice a nasledny potrat ci predcasny porod. Preco tolko zien potraca uz v prvych mesiacoch tehotenstva? Myslis ze sa ti kazda prizna A tak vies vecer sme sulozili.
budu sa tvarit ze nevedia co to sposobilo.

Prezyvka055

hladeny beton ja si zas myslim ze vymesleny je tvoj prispevok, alebo urcite aspon nie zalozeny na normalnych faktoch. Kazdy odbornik ci uz gynekolog alebo sexuolog ti poviee ze sexovat pocas tehotenstva je uplne normalne a neskodne pokial tehotna zena nema bolesti alebo nejake komplikacie, kludne aj par tyzdnov pred porodom.

neviem11111

hladeny beton, sex v tehotenstve je uplne normalna vec, urcite tie kamosky kvoli tomu nepotratili a ani nemali predasny porod...

hladeny beton

nieje toto vymyslena tema?
ak nie tak mam otazku preco sa mu hrabes v batohu?
a este nieco, takeho muza ktory respektuje ze sa v tele jeho partnerky tvori novy clovek tym ze nepozaduje sexualny styk beruc ohlad na vyvijajuci sa plod si zasluzi jeden velky potlesk. Lebo poznam kamosky ktore cez tehotenstvo sulozili a brali to ako normalne si privyrobili len problemy. Dve potratili, jedna si privodili predcasny porod a jedna zase infekciu tam dole na ktoru musela lezat v horuckach v nemocnici dva mesiace az do porodu. Takze velka poklona takemu chlapovi.
mozes byt rada lebo existuju muzi ktori neberu ohlad na tehotnost a stale si vyzaduju prehovaranim partnerky ze potrebuju sex aj ked je tehotna. Dokonca su aj taki hulvati kokot*ki ktori dokazu tehotnu zenu zbit a znaslinit.
takze len si vaz co mas doma.

neviem11111

na neho teraz kasli. teraz sa sustred na svoju pohodu a na babatko. zbytocne sa bues stresovat, ked si par dni pred porodom. potom sa tym mozes zaoberat, myslim ze sama velmi dobre vies, co si mas mysliet..

Kristina3007

Najviac sa bojim nevery. Je to velmi divne, ak chlap s vami 8 mesiacov nespi a tvrdi, ze jemu to ani nechyba.... :( a potom najst tie lieky ....