Ahojte poslala som EX drahe sperky postou doporucene no on si ich ocividne neprevzal. Co v takom pripade? Je dobry napad stretnut s s jeho kamaratom nech mu ich da? Nechcem ich. A dost na tom trvam aby sa k nemu dostali.
Vrátila som mu šperky ,no neprevzal si ich
Jednoznačne si urobila krok na vrátenie, doklad o zaslaní si odlož spolu so šperkami....nevieš čo bude o rok-dva....Nikto ťa nemôže obviňovať že si nemala snahu ich vrátiť....ak by si ich chcela predsa len vrátiť, pri vrátení maj pri sebe svedka,aby si sa o nejakú dobu nedostala na súd pre nevrátenie daru(nevieš ako bude tvoj ex reagovať o rok o dva)...snahu o vrátenie si mala, keďže si ich neprevzal a nechceš sa s ním viac stretnúť, niekde ich odlož (pribal k ním aj dopor.lístok že si ich posielala nazad) a viac na ne nemysli....Nechaj tomu čas, možno o dva-tri mesiace keď opadnú emócie, zmeníš názor....vrátiť ich môžeš vždy, ale počkaj pár mesiacov kým opadnú emócie....
Ahojjjj
Aj to ma napadlo. Len schranky maju v bloku tak,ze sa k nim dostanes len po otvorení vchodových dverí.
*budes vediet
Keby mu ich len hodis do schranky, ked nebudes vediet, ze je doma?
Adr1a
Nie je to najhorší nápad len neviem ako by dom znášala zase stretnutie s ním.
To je tiez napad posielat drahe sperky postou)) Pozri. Darovane je darovane. Ale ked si chces byt na istom a nebyt viac nikomu nic dlzna, tak sa s nim spoj, ze by si mu chcela vratit sperky, kedy ako by si mu ich mohla vratit a uz to nechaj na nom, ako sa rozhodne on. Bud ta bude ignorovat nereagovat, alebo ti rovno napise aby si si ich nechala, alebo bude suhlasit a stretne sa s tebou.
mp, bud rad, ze to nechapes. asi ti este nikto tak nikdy neklamal a neublizil, aby si to pochopil.
Daj ich do zalozne :)