Vrátila som mu šperky ,no neprevzal si ich

Jaja15

Jednoznačne si urobila krok na vrátenie, doklad o zaslaní si odlož spolu so šperkami....nevieš čo bude o rok-dva....Nikto ťa nemôže obviňovať že si nemala snahu ich vrátiť....ak by si ich chcela predsa len vrátiť, pri vrátení maj pri sebe svedka,aby si sa o nejakú dobu nedostala na súd pre nevrátenie daru(nevieš ako bude tvoj ex reagovať o rok o dva)...snahu o vrátenie si mala, keďže si ich neprevzal a nechceš sa s ním viac stretnúť, niekde ich odlož (pribal k ním aj dopor.lístok že si ich posielala nazad) a viac na ne nemysli....Nechaj tomu čas, možno o dva-tri mesiace keď opadnú emócie, zmeníš názor....vrátiť ich môžeš vždy, ale počkaj pár mesiacov kým opadnú emócie....

Klara343

Ahojjjj

Aj to ma napadlo. Len schranky maju v bloku tak,ze sa k nim dostanes len po otvorení vchodových dverí.

Mesačný princ

neviem11111 - ublížiť môžu len naše vlastné očakávania. A zažil som aj takéto niečo. No dar je dar. Radšej to niekde schovám, kde to nikdy nenájdem ako by som to mal vracať.

adr1a.

To je tiez napad posielat drahe sperky postou)) Pozri. Darovane je darovane. Ale ked si chces byt na istom a nebyt viac nikomu nic dlzna, tak sa s nim spoj, ze by si mu chcela vratit sperky, kedy ako by si mu ich mohla vratit a uz to nechaj na nom, ako sa rozhodne on. Bud ta bude ignorovat nereagovat, alebo ti rovno napise aby si si ich nechala, alebo bude suhlasit a stretne sa s tebou.

Mesačný princ

Nerozumiem niekomu, kto vráti niečo darované! je to podľa mňa dosť divné a aj keby mi ten človek urobil čokoľvek, nikdy by som nič podobné nespravil, pretože....