Vrátila som mu šperky ,no neprevzal si ich

klara343

neviem11111

Presne si to vystihla. Ja chápem,že je to možno neslušné,nezdovorilé a neviem ešte aké...ale jjednoducho ked mi tie šperky dával ,každučký kúsok bol z čistej lásky, každá spomienka na tu chvíľu ked som ich dostala a vdaka na druhej strane to nevymažeš. No jednoducho sa mi to prieči, to nie je ,že sme sa rozišli ozaj v dobrom,že to proste nevyšlo a život ide dalej...
Druhá strana mi dostatočne dala pociítiť ,čo pre ňho znamenám teraz a ja nemám chuť sa na to čo i len pozrieť ani to predať, mám len jednu potrebu aby sa to vrátilo k nemu a aby raz nadomnou /nad nasim vztahom nerozmýšľal štýlom - koľko som do nej vrazil.

neviem11111

neviem, co sa odohralo medzi tebou a tvojou manzelkou, ale clovek tak podla mna kona vtedy, ked mu ten druhy velmi ublizi a uz od neho nic nechces, nikdy to vidiet, ani sa toho dotknut, ani to predat a mat z toho peniaze, ani s tym mat nieco spolocne.
ano, niektore vztahy koncia aj normalne, ludsky, priatelsky, s citom, a vtedy sa asi taketo veci nemaju preco diat. ale deju sa aj zle rozchody, ludia aj klamu, ludia aj podvadzaju, ludia aj ublizuju, a niekedy ma toho clovek skratka dost a kazda pripomienka tej osoby sa stane pre neho toxickou a potrebuje sa toho zbavit.

Mesačný princ

Moja manželka mi vrátila skoro všetko čo som jej kedy dal. Doteraz nerozumiem prečo mi vrátila snubný prsteň, obrúčku a ani ostatné veci...bolo mi z toho veľmi smutno, pretože tie veci som jej dal z lásky a odvtedy takých ľudí, ktorí dary vracajú škatuľkujem...

Neviem kam ich zaradiť...? Nevyznám sa v tom, tak ak by niekto vedel, tak sem dajte nejaký návod, prečo to niekto spraví?

Biela.Kobra

Dary sa nevracajú. Ak ti šperky pripomínajú nepríjemné zážitky, predaj ich hoci na bazoši a peniaze využi na niečo, čo ťa poteší. Napríklad si za to kúp wellness pobyt a ber to ako "veno" tvojho ex k tvojej novej slobode.

Messje

Frustrovane zeny s pokrivenym egom vracaju daey.Ked raz niekomu nieco dam tak to nikdy nechcem spät.Ex je asi rozumnejsi.A este do toho zatahovat kamarata a vracat to cez neho.Naco je to dobre?Ludia ked si nieco darovali tak to bolo z nejakeho dovodu.Ked sa rozchadzaju tak tiez.Niekto pali a striha fotky...Mne je to smiesne.Nezosmiesnuj sa tym.Ked to neprijal viac to neries.Ked to viac nechces nosit,tak to odloz alebo niekomu daruj kto sa tomu potesi a neuvidi v tom minulost.Nech sa stalo cokolvek,neukazuj sa teraz sko ta ktoru uz nic netrapi a ja ti to vratim lebo s tebou uz nic nechcem mat.To by si si musela vymazat mozog aby si aj zabudla.Neries to a nezhadzuj sa.Naozaj dospeli zreli lidia sa takto nechovaju.

Kýčera

Klára, dar je dar. A dary sa nevracajú. Ľudia sme rôzní, niekto sa prie o neskutočné maličkosti, pýta si späť aj staré roztrhané tričko, niekto žene nechá všetko a niekto si dary pýta po rokoch späť... Ak šperky vrátiť chceš, potom mu to musíš odovzdať osobne, tak ako Ti radí Adr1a! Budeš musieť nájsť v sebe silu na osobné stretnutie, príp. si na psychickú podporu a ako svedka zobrať nejakého kamaráta. Môžeš využiť aj radu Jajy. Šperky sa neposielajú poštou, po kamarátovi, nehádžu do schránky... A k tomu ešte, ak sú drahé. Sú len dva dôvody, prečo ich neprevzal - buď nebol doma a lehotu premeškal alebo chce, aby si si ich ponechala.

adr1a.

Presne ako pise Jaja. Do schranky by som ich isto nevhadzovala. Odloz ich aj s tym listkom z posty. Daj ich mimo ked ich nechces mat na ociach. Ja som sa osobne este nikdy nestretla, zeby chcel muz odo mna nieco spat aj ked som mu to ponukala spat. Muzi su rozni. Ale on uz dal najavo tym, ze si to neprevzal a vedel, ze je to od teba. Ale odloz ich ako pise Jaja