Ahojte,chcela by som pocut vas nazor.Priatelovi som nasla ze je prihlaseny na pokeci pod cudzim nickom a pisal si tam s roznymi cudzimi zenamy...dal mi odtoho heslo a myslela som ze sa asi povraciam :( vsetko som si citala ale chcel iba cez webkameru ..pisal roznym zenam ci to ma rada cez webko a bolo tam strasne vela sprav.Volali ho asi 4 zeny ze nech pride na kompletku za 100€ pisal tam ze pridem a tak a ona mu ze cakam ta rano ze zase si neprisiel a on ze uz pridem a ona mu zase ze iba slubujes a on ze prepac nejde mi to cely sa trasiem nedokazem to ze nemozeme iba cez web..
Vsetky tie lajstre co som precitala tak tam nebolo nic ze sa s nejakou stretol..vsetky chceli poslat na ucet aspon 10€ zato ze si budu volat cez web a on im tam vzdy odpisal ze nie ja zato platit nebudem chcem len zasrandovat chvilu...
Ked som citala co pisal roznym zenam si krasna pod volat cez web a take strasne flirty bolo mi zle..
Teraz sa snim uz 3den nebavim strasne sme s hadali plakali obidvaja,ked som videla tie foto jeho holeho ...... Bolo mi strasne.Plakal povedal ze sa zmeni ze uz to nikdy neurobi..stale mi pise ked som v praci ze som prenho cely svet ze bezomna nechce byt ze to napravi,ze to bola blbost a ze sa zaseba hambi...
Neviem co mam robit mame ist stavat sme 5r spolu planujeme uz spolu buducnost aj deti by sme chceli ale ja sa bojim ze bude robit hovadiny..je mladsi o 3r odomna ale nikdy sme to nejako nepocitovali.Som zufala fakt ho milujem ale toto neviem ,viem ze sa nestretol ale je mi ztoho zle.Bol tam prihlaseny jeden rok...
Prosim povecte mi vas nazor ako by ste to riesili vy :( dakujem moc
Priatelovi som nasla ze si pise s inymi zenami
ja si tiez pisem s inymi a co? ved kamaratky mozem mat ci
Toto si precitaj.
www.zdravie.sk
Mam podobnu skusenost. Urobil to raz, urobi to zase.. len si zmeni nick, prejde na inu stranku atd... ja som bola v praci a on sa takto zabaval.. ked som nato prisla 1-krat vysvetlil to ze sa len nudil a robil si srandu..potom to bolo fajn a casom som prisla na dalsie konto.. a takto sa to opakovalo dlhsie. Ja som to trpela, odpustala len preto ze som nechcela ostat sama.
Mam podobnu skusenost. Urobil to raz, urobi to zase.. len si zmeni nick, prejde na inu stranku atd... ja som bola v praci a on sa takto zabaval.. ked som nato prisla 1-krat vysvetlil to ze sa len nudil a robil si srandu..potom to bolo fajn a casom som prisla na dalsie konto.. a takto sa to opakovalo dlhsie. Ja som to trpela, odpustala len preto ze som nechcela ostat sama.
Aj mne sa stalo nieco velmi podobne. Odpustila som a zacal znovu ... len si zalozil novy ucet a daval si vacsi pozor...poslala som ho do riti
Darmo sa sťažuješ. Máš takého frajera, akého si zaslúžiš.
a co ze mate vybavene papiere? ked budete uz mat ten dom postaveny, vrazene v nom prachy a spolocne deti, tak si myslis ze bude jednoduchsi proces rozchodu? a aj tak sa k tomu dostanete, lebo toto je zrejme nejaka jeho "uchylka" a dopadnes ako poucsa.
Je to na tebe. Ale kym su vybavene len papiere a nemate deti, nic tak nemu neviaze. Jeho to bude mrziet, ale odpustis mu a co? Mozes na to prist o dalsie 4 roky. Ma predsa priatelku a tymto iba ukazuje ako ta nerespektuje. Pre mna je to forma nevery.
Poucsa
Niekedy si poviem ze kurva kurvou ostane (prepacte zaten skaredy vyraz)
Neviem co mam proste robit fakt papiere vsetko mame vybavene na dom mame ist stavata on to krasne obdobie takto pokasle neviem uz comu mam verit
Natom pokeci bol jeden rok pozerala som zalozenie
Len nechapem ako to dokazal lebo mame jedneho kamosa v partii a on podviedol svoju priatelku ona mu nasla foto ako si posielaju dejake nahe tela a kedy sa zase stretnu ze ake to minule bolo proste mal milenku 3mesiace a ta baba mu to odpustila ze chodil prasit inu neviem toto mi dojde ako extrem dost odpustit to ale zase sa mi to podoba na moj pripad len to bolo cez web a nie na zivo zase to je ine ..a to som chcela povedat ze potom vsetkom ako videl ako sa hadali tak si dovolil toto..sice ta baba je ina odomna ona mu tu neveru odpustial za tyzden a mala to cierne na bielom ze ju podvazdal dlho..neviem proste je mi ztoho zle fakt
Mesacny princ
No on si zabudol doma telefon a ja som sa mu don pozrela a pozrela som emaile a tam som nasla jeho foto a jeho foto tela a bolo tam ze si to posielal na pokec z jeho emailu pozrela som sa cez moj pokec kedy tam bol a bol tam den predtym..
Chcela som vydrzat ze mu to nepoviem ze ho nejak pristihnem ale nedalo sa dosiel domov mala som otvoreny pc zapnuty pokec jaze davaj zadavaj a bol zeleny porad strasne som sa bala co najdem..ale bolo tam ze ho asi 3-4volali a on stale ze mam robotu ze zajtra a ta jedna ze ty oje.bavas stale a on ze prepac ja to nedokazem cely sa trasiem nikdy som to neurobil a ona mu tak co cakas teda odomna a on ze iba webku nechcwm stretko a ona ze nie maj sa..