Priatelovi som nasla ze si pise s inymi zenami

Príspevok v téme: Priatelovi som nasla ze si pise s inymi zenami
Sarahh55

Ahojte,chcela by som pocut vas nazor.Priatelovi som nasla ze je prihlaseny na pokeci pod cudzim nickom a pisal si tam s roznymi cudzimi zenamy...dal mi odtoho heslo a myslela som ze sa asi povraciam :( vsetko som si citala ale chcel iba cez webkameru ..pisal roznym zenam ci to ma rada cez webko a bolo tam strasne vela sprav.Volali ho asi 4 zeny ze nech pride na kompletku za 100€ pisal tam ze pridem a tak a ona mu ze cakam ta rano ze zase si neprisiel a on ze uz pridem a ona mu zase ze iba slubujes a on ze prepac nejde mi to cely sa trasiem nedokazem to ze nemozeme iba cez web..
Vsetky tie lajstre co som precitala tak tam nebolo nic ze sa s nejakou stretol..vsetky chceli poslat na ucet aspon 10€ zato ze si budu volat cez web a on im tam vzdy odpisal ze nie ja zato platit nebudem chcem len zasrandovat chvilu...
Ked som citala co pisal roznym zenam si krasna pod volat cez web a take strasne flirty bolo mi zle..
Teraz sa snim uz 3den nebavim strasne sme s hadali plakali obidvaja,ked som videla tie foto jeho holeho ...... Bolo mi strasne.Plakal povedal ze sa zmeni ze uz to nikdy neurobi..stale mi pise ked som v praci ze som prenho cely svet ze bezomna nechce byt ze to napravi,ze to bola blbost a ze sa zaseba hambi...
Neviem co mam robit mame ist stavat sme 5r spolu planujeme uz spolu buducnost aj deti by sme chceli ale ja sa bojim ze bude robit hovadiny..je mladsi o 3r odomna ale nikdy sme to nejako nepocitovali.Som zufala fakt ho milujem ale toto neviem ,viem ze sa nestretol ale je mi ztoho zle.Bol tam prihlaseny jeden rok...
Prosim povecte mi vas nazor ako by ste to riesili vy :( dakujem moc

Filip TT

Niektorí muži nemajú tú empatiu aby chápali, čo to pre partnerku znamená. Im to pripadá byť len taká drobnosť. Keď im to ale partnerka názorne ukáže, ako ju to zraňuje, tak to pochopia a môžu s tým prestať.

Lulak3333

Ahoj. podobne som sa cítila. Priateľ po dvoch rokoch nášho vzťahu sa rozhodol ísť pracovať do zahraničia, posielal mi cez pokecový email link že si mám pozrieť tú ponuku. Ale nechápem ako, ostalo mu to tam prihlásené. A ja zvedavá samozrejme, musela som nakuknúť do emailov jeho. No skoro som okoktavela, keď som tam naľšla reálne fotky mladých báb, s holými p.... rozplakala som sa, hneď som mu písala že čo to má znamenať. Nechápala som, veď nám to klapalo. Tak som ho začala trošku kontrolovať, vždy keď sa prihlásil na pokec, navštevoval sexzoznamku a hriešne chuťkz tieto dve miestnosti. Stále som mu to vytýkala, chcela som mu vymazať tie e-maily. Nejako som sa cez to preniesla.. Viem, že by ma naozaj nepodviedol, iba sa asi chcel odreagovať. Do zahraničia išiel na týždeň a vrátil sa za mnou. Bolo to jeho malé zlyhanie ale teraz na to už ani nepomyslí. Nemá kedy. Čochvíľa začneme stavať dom, rozmýšľame nad svadbou. Náš vzťah sa po tejto "aférke" obrátil úplne naruby, zmenil svoje správanie a uvedomil si, o čo by prišiel.

Tak Ti želám veľa úspechov.

Prezyvka055

myslim ze jeho zamer je skor len taky ako sam opisal: "nie ja zato platit nebudem chcem len zasrandovat chvilu" ... cize popisat trochu pri pc maximalne si vyhonit a tym to asi hasne. Nemam z toho pocit ze by sa chcel aj realne stretavat alebo nieco riesit.

Araňa

Je rozdiel písať si s kamarátom a písať si na pokeci za účelom získania nejakého videa alebo fotiek ;) také nech si robí slobodný ale nie zadaný človek

taky jeden

Roman, 14:44 reagujes na jednu temu, o 14:47 uz na druhu....aspon si daj namahu a precitaj si tu temu, na ktoru reagujes. Nejde o ziadne kamaratky ale o prostitutky...