Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepší bio makeup?

Defcon

EMY2, ten pripravok co opisujes tiez nie je nejako svetaborny. Obsahuje nanocastice oxidu zinocnateho, ktore sa sice bezne pouzivaju v podobnych produktoch, ale ich hlavna vyhoda je len to , ze vyrobca moze pisat o tom, ze to nie je chemia. Inak, nevyhoda je v tom, ze tie nanocastice prenikaju do organizmu a interaguju s telovymi bunkami. Zatial asi nik nevie co to znamena pre buducnost pouzivatelky. Mozno nic a mozno zmena DNA. A mozno nieco medzi tym.

Emy2

Urcite mineralny makeup bez nejakej zbytocnej chemie. Napriklad toto od cougar: www.cougar.sk
Mam odskusany ten 5 v 1 a je dobry, lepsi ako ine co som skusala

ZemanuelaZ

naoki ja si na plet nedam nic bez toho aby som si nedala nejaky podklad, nejaky krem aspon, bez toho to podla mna nejde, podklad mat pod make upom je velmi dolezite a najvhodnejsie je, ak je podklad jednej znacky ako aj make up, aby spolu ladili, pleti prospievali :)

naoki

chcem sa spytat, planujem si objednat tento makeup od anne a chcela by som vediet, ci pod neho potrebujem aj nejaky ten podklad alebo nie

romkita

ziaha to som rada, ze sa ti pozdava, mne sa tiez a krasne vonia, z coho som tiez celkom uzasnuta, lebo nie kazdy make up vonia a tie mapky to mas pravdu :)

ziaha

romkita dakujem ti krasne za odpoved, i ked ja odpovedam az teraz:) ja ho pouzivam uz tyzden a moc sa mi veru paci. vydrzi cely den a nerobi mi ziadne mapky na tvari :D