Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa vnútorne presvedčiť, že je koniec vzťahu?

Príspevok v téme: Ako sa vnútorne presvedčiť, že je koniec vzťahu?
malachitka

Potrebujem vašu pomoc. Viem ,že to je u každého individuálne a každý sa s tým vyrovná po svojom.
Už je to mesiac po rozchode a ja sa vnútorne zožieram každý boží deň, spomínam na to čo bolo a žijem zo spomienok.
Študujem medicínu a čaká ma jedno z najťažších skúškových období, a jediné ,čo mám v hlave je ON. Napriek všetkému zlému. Nedokážem sa sústrediť na nič iné. Aj ked vstanem o 6 rano,že sa budem silno učiť,premárnim deň.

Dôvod rozchodu bol prostý, nemala som na priateľa dostatok času a jeho to prestalo baviť. Rozišli sme sa cez internet s tým,že on už nemá čo riešiť. Domnievam sa,že v jeho živote je nejaká žena, zo slov ,čo mi povedal...tak s ňou nič nemá - a to je hned další dôvod.

Trápim sa nad tým ako iba tak dokázal zahodiť mesiace vzťahu ažiť si svoje dalej. Definitívne ma odpísať...akokeby som bola pre nho vzduch.

Som ten typ človeka,čo sa nedokáže na niekoho hnevať a toto je tretia vec - že je to medzi nami aké to je.

Prosím vás,ako ste to prekonali vy - ženy / muži ak vás partner/ka opustil/a?
Čo ste robili ? Ako ste sa vrátili do normálneho života? Ako ste vyplnili zrazu ten čas,ktorý ste trávili s partnerom ?

Dakujem za každú radu,veľmi si to vážim.

blueberryNN

Podla mna mal pravo sa rozhodnut, asi videl, ako to je teraz, a nemyslel si, ze so zenou, ktora sa tak intenzivne venuje svojej (buducej) profesii by vedel pocitat do spolocneho zivota. Takze ja myslim, ze je to len spravne od neho. Ak tam nebolo podvadzanie, tak potom tento pristup bodaj by mali vsetci.

Dalsia vec - cudujes sa, ako zo dna na den dokaze zahodit mesiace vztahu. Nuz, chlapi dokazu zahodit aj 20 rokov vztahu obrazne povedane zo dna na den. Mam dojem, ze pre nich je dolezitejsie to, mat niekoho pri sebe. A ked to nie je jedna, tak to bude druha. Akoby len prestupili z auta do auta, mam obcas taky pocit z nich.

Ako sa s tym vyrovnat? Cas ti pomoze. Cas vyriesi vsetky problemy. Treba to len vydrzat. Kazdym dnom to bude lepsie.

Hviezdička111

Malachitka je používateľkou Azetu. Takže odpoveď na takúto komplikovanú otázku, bude nad jej sily. Možno to je odpoveď, prečo ju frajer opustil. Našiel si lepšiu, s intelektom na normálnej úrovni.

malachitka

Dievčatá ani neviete ako vám obom ďakujem.

Presne to som si vravela,že keby bol trocha normálny,kusol by si do jazyka a to skúškové obdobie by so mnou nejak prežil pre dobro nás oboch ...no asi sme sa na to pozerali inak.

celebrita facebooková

Hlavne sa sústreď na štúdium, to je teraz najdôležitejšie. Získať titul z takej školy ako je medicína je dôležitejšie ako stratiť, či nestratiť chlapa, prípadne či ho stratiť teraz, alebo až neskôr. Čo je to za chlapa, že sa na teba vykašľal mesiac pred prázdninami? Má ten človek zdravý rozum? Ježišikriste, no tak keby mal vyššie IQ, tak by pochopil, že stačí už len mesiac počkať a potom si už s tebou môže užívať leto, slniečko, kúpko a kopu zábavy. A s takým hlupákom si si plánovala, že raz splodíš deti? :) :) :) :) Keď sa vykašľal on na teba, kašli aj ty naňho a nájdi si radšej niekoho medzi spolužiakmi, čiže budúceho pána doktora. Takého, ako si aj ty sama. S takým raz budeš mať aj deti šikovné a múdre po vás oboch. Tam, kde sa vzťah buduje na hodnote vrana k vrane sadá, je pravdepodobnosť dotiahnutia to do šťastného a dlhoročného manželstva a zotrvania do "až kým vás smrť nerozdelí" vyššia ako tam, kde sa vzťah buduje na iných hodnotách. Bol to proste osud, takto to malo byť. Tak to ber. Osud si pre teba pripravil niekoho lepšieho.

Linda69

To co je za komentar toto podo mnou? ... ja si myslim ze to zialbohu chce len cas...musis si tym trapenim prejst, zvladnes to, ale za ako dlho sa povedat neda, casom nanho prestanes mysliet...len teraz to mas naozaj tazke ze sa ti to stalo pred skuskovym obdobim...musis i nejako povedat ze sa proste budes ucit a sustredit sa na to...prekonat to...ak ta takto opustil nestal za to a najdes si ovela lepieho :) vies co bud rada ze sa to stalo teraz, co ak by ti to urobil za niekolko rokov a ty by si premrhala tolke roky? neboj sa, preboli to, a kvoli tomu svoju buducnost nezahodis...skusky musis spravit