Športový kočík

Príspevok v téme: Športový kočík
Majka289

Dobrý večer,
Prosila by som o radu - moja 9 - mesacna dcerka je živé striebro - neobsedí ani minútku na jednom mieste - stále niečo vymýšľa. Najnovšie - odmieta byť v športovom kočiku. Už som skúšala jej dať do kočiku hračky, čajik, chrumky... Všetko pomohlo ani nie na 1 minútku. Proste začne v kočíku strašne plakať a naťahovat sa na nohy, krútiť sa... Až pokiaľ ju nezoberiem na ruky- a potom mam v jednej ruke malu , v druhej ťaham kočik - no hrôza. Už som skúsila i ako iné mamičky radia - ju nechať vyplakat v kočiku - ale asi po 15 minútach- keď sa už pomaly začínala drhnúť plačom som to vzdala a zobrala ju na ruky. Nemáte prosím nejaký spôsob alebo radu, ako jej ukazáť ze v kočiku je dobre? Ďakujem za každu radu.

amalias

Niektorym detom proste v kociku dobre nie je a mozme robit vsetko mozne. Ked nechce byt v kociku, tak vyskusaj nosic.

Kaya23

No nějaký univerzální sportovní kočárek by to chtělo i u nás my jsme se koukali tady www.jasminecz.cz po nějakém tom sportovním kočárku, ale nakonec jsme vybrali takovou tříkolku která je i tak trochu do terénu ale zase v ní dítě nemůže spát nebo v ní spíš neusne. Ale toto je pořád aktuální téma.

Tamara66

Aj ja si myslím, že skô priestranejší kočík. My sme kupili priestranný a hlboký kočík sem www.detskapostel.com. Kto mu sme dokupili mojkáčika, kde prispeješ na dobrú vec a malá sa s ním vyhrá, je nádherný :)

FATRA

skus vymenit kociar - u nas to zabralo menili sme bugaboo za dada paradiso limited 2017 od baby-merci.sk. Sportova cast je priestrannejsia a je mozne ju dat do lahu a mlademu vyhovuje

gabona1

Ahoj, moja skúsenosť pri troch deťoch, že iba pár detí obsedí v kočiari a ostatné - je ich vačšina, chcú skúma okolie a keď štvornožkujú tak úplne ožijú a nechcú sedieť, chcú behať, je im jedno či po štyroch, alebo po dvoch. Je to náročné obdobie pre rodičov, ale ver mi, prejde to. Ja hovorím, že keď má dieťa dva roky, je to už super.

mayla

ja sa snazim maleho zabavit - aha leti lietadlo, tam je psik, tam su auta a tiez vzdy nosime nieco pod zub to zabera - tym sa zamestna a presedi celu cestu.