Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Časté stretávanie priateľa s kamarátom

Príspevok v téme: Časté stretávanie priateľa s kamarátom
slniečko777

Ahojte. Mám na Vás dotaz ohľadom môjho priateľa. Sme spolu rok a pol, máme už po 20-tke. Problém spočíva v tom, že s priateľom sa vidíme 3-krát do týždna, keďže študem mimo svojho domova. Avšak, priateľ sa príliš často (takmer každý deň, aj keď len na chvíľu) stretáva so svojím dlhoročným kamarátom. Z môjho pohľadu je to nezvyčajné, ba až čudné, pretože viac času trávi s kamarátom ako so mnou, keď prídem domov zo školy.

Je to normálne? Čo si myslíte?

majusaa

v niektorych pripadoch to je lepsie ked sa menej ludia stretavaju. Co ty vies mozno keby ste boli kazdy den spolu tak si leziete na nervy. Takto ste si aspon vzacny

UnderMySkin

Ovecka to co je za somarinu. Preco by mal byt gay? Za to ze sa stretava s kamaratom? Keby bol, tak si frajerku nenajde..

0vecka

Prezyvka055 a ak si davaju do zadocku?? to by jej asi jedno nemuselo byt... ked uz pre nic ine tak by ju mohlo zaujimat ci pouzivaju ochranu...a ze kolko takych kamaratov maju v klube....

0vecka

imho ak neni nahodou teply tak mi to nepride nejako nezvycajne ale zalezi o co ide... ak spolu chodia na pivko hravaju hry alebo take nieco tak je to imho dost normalne...

inak tiez mam taky par v okoli kde chlap na svatbe si este zavolal svojho kamarata na podium a rozpraval tam ako s nim travy celu nedelu kazdy tyzden a zasadne osamote... asi ani nemusim podotknut ze sa jendna o silno veriacich ludi... akoze to mi pride chore ale inak ak to nemusi byt zasadne osamote a robia normalne veci tak si myslim ze zakladatelka iba bezdovodne ziarli

ANGEL-DEMON

čo si o tom myslím? realita je taká že ženy su také blbé, že koli chlapovi sa vzdaju kamaratok a s chlapom by chceli byť 24hod denne... Lenže chlapi si svojich kamarátov nedajú,..radšej vymenia frajerku, ked sa jej nepačia jeho kamarati, alebo naopak, ked sa ona nepáči jeho kamaratom....

blueberryNN

Ak tomu spravne rozumiem, je to takto. Ty si neni doma, ale v skole. V tom case s nim travi vela casu. Ked ty prides domov, tak sa venuje tebe. Ale kedze mas skolu vela dni v tyzdni, tak si doma menej dni ako mimo domu. Z toho logicky vyplyva, ze viac dni stravi s kamaratom ako s tebou. A kde je ta pointa? To akoze ma dovolene byt s nim iba rovnaky pocet dni ako je s tebou? A preco? Ved ty nie si doma. Vsak je normalne, ze travi cas s clovekom, ktory je blizko a je to dobry kamarat. Alebo kde je problem? Ja nechapem. Ty nie si doma, tak travi cas s inymi ludmi. A? Si majitelka ci co? Stale nechapem.

slniečko777

Vám by akože nevadilo, keby priateľ sa viac stretával s kamarátom ako so svojou priateľkou? Mne to teda už začína prekážať. Niekedy mi to príde zvláštne, čo asi takí dvaja mladí chlapi môžu spolu každý deň robiť.