Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Časté stretávanie priateľa s kamarátom

Príspevok v téme: Časté stretávanie priateľa s kamarátom
slniečko777

Ahojte. Mám na Vás dotaz ohľadom môjho priateľa. Sme spolu rok a pol, máme už po 20-tke. Problém spočíva v tom, že s priateľom sa vidíme 3-krát do týždna, keďže študem mimo svojho domova. Avšak, priateľ sa príliš často (takmer každý deň, aj keď len na chvíľu) stretáva so svojím dlhoročným kamarátom. Z môjho pohľadu je to nezvyčajné, ba až čudné, pretože viac času trávi s kamarátom ako so mnou, keď prídem domov zo školy.

Je to normálne? Čo si myslíte?

Messje

Co je na tom mat perfektneho kamarata?To uz musi byt gay?Su typy zien co pocitaju hodiny kolko casu minie chlap s nou a kolko s kamosom.Poznal ho pred tebou tak teraz sa ma na neho vykaslat?Lebo ma teba?Nikdy by som nevedela ziarlit na kamaratovho priatela.Isla by som aj ja za kamoskou.A co uz moze vadit ked od teba odide a ide za nim?Ved s tebou bol...Ma dobreho kamarata co je na tom?
Tu sa uz riesi hned sexualna orientacia.

rastlinocka

moj drahy ma takych kamaratov dvoch. Mnohokrat im dal prednost predo mnou a trapi ma to ale nie som si ista ci sa s tym da nieco robit

Filip TT

Mam tiez takeho kamarata ktory ma takeho blizkeho kamarata, ze su spolu kazdy den. Je pritom stastne zenaty. Podnikaju spolu uz dlhe roky, maju spolocne firmy, maju kluce od bytu toho druheho a chodia tam aj ked tam ten druhy nie je. Manzelka pride domov, nikto nie je doma, len ten kamarat tam je a je co nasiel v ladnicke. Ked nie su spolu maju na usoch handsfree, chodia po byte, robia si svoje veci a sem tam si nieco prehodia. Takto dokazu byt spojeny aj hodiny. Manzelka toho kamarata to akceptuje a prijala to. On ju miluje a nijak ju nezanedbava.

Proste su aj take kamaratstva...a podla mna by nebolo dobre keby si to nejak zakazovala, podla mna by si mu spravila problem a nosil by to v sebe ako vyhradu voci tebe. Pravdepodobne uplne zbytocne...

adr1a.

Tak mna tiez ako prve napadlo, ze mozno jej priatel je gay (pripadne BI) a ak ten druhy nie je takto orientovany, tak je zas mozne ze jej priatel je donho a staci mu ho aspon denne vidavat, byt v jeho blizkosti)
Nezabudajte kde zijeme aj ked uz je 21st. Takze nie kazdy ma silu odolavat tlaku vacsiny ci roznym spolocenskym kulturnym rodinnym nabozenskym "normam pravidlam zvyklostiam dogmam". Takze svoje orientacie, rozne uchylky ai ludia radsej taja a skryvaju. A robia si po svojom pekne potajme, mimo prostredia kde ziju ci maju rodiny ai

Jasne ze chlapske kamaratstva priatelstva su fajn. Su ovela pevnejsie stalejsie stabilnejsie a dlhodobejsie nez tie zenske. Vela z nich je na cely zivot. Ale zas je na zvazenie, ze dvaja muzi spolu byvaju denne a ona ako jeho priatelka co su spolu 1,5r ma pocit, ze: " Keď prídem zo školy (poznamka, co je - 3x do tyzdna), sme spolu sotva pár hodín, a následne ako sa ma "zbaví", tak uteká za tým svojim dlhoročným kamarátom, s ktorým je každý deň...".
To je dost zaujimave) Takze autorka prispevku. Ste spolu 1,5r. Mala by si ho uz za ten cas OK poznat. Aj znat napr.jeho najlepsieho kamosa. Co ich napr.spaja, co spolu denne robia vykonavaju ako travia vzajomne cas (hraju pc hry? Sportuju? Chodia do fittka? Ci sedia dakde a vykecavaju sa pri pive? Stretavaju sa vonku ci niekde v sukromi? Ai ai).
To uz ti ovela viac vypovie. A nebud zas stihacka) Len sa nenapadne zaujimaj ako spolu travia ti dvaja cas. Inteligentne. A ak za tym nic nie je, tak potom sa skor zameraj na svoju ziarlivost a mozno nieco vylepsit vo vasom vztahu, v pristupe jeden k druhemu, aby priatel mal vacsiu motivaciu radost potrebu travit s tebou cas nez so svojim kamosom)
Ale ste zas este mladi. Este stale sa hladate. Skusate. Zrejete. Mozno len k sebe nepasujete a nie ste kompatibilni)

ôôôôô

Tak si uňho až na druhom mieste. Na prvom je niekto iný. Môžeš si to s ním vydiskutovať, porozprávať sa narovinu o tom. Alebo počkať, či sa niečo zmení, keď dokončíš školu a nasťahuješ sa k nemu. Každý chlap, hoci má aj ženu rád, potrebuje počúvať aj chlapské reči, viesť debaty aj s chlapmi. Ktorý má syna, ten si v staršom veku túto potrebu vyplní so synom. Jedného som poznal, mal sestry a žiadneho brata. Mal dcéry a jeho žena mala tiež len sestry. Široko ďaleko žiaden chlap v rodine. Tak potom začal po krčmách chodiť, dal sa na alkohol a išlo to s ním dolu vodou, nikdy sa nechcel z alkoholizmu liečiť. Jeho žena verila, že rozvod je hriech. Chodila do kostola. A stále sú spolu. Ona sa bojí, že keď sa rozvedie, tak ju bude ohovárať rodina a dedina. Ich najstaršia dcéra má už 36 rokov. Je slobodná, stará dievka a nikdy nechcela chlapa. Matka jej dohovára, aby si už niekoho našla a že ako to vyzerá a čo povie rodina a čo povie dedina, že nebude mať chlapa a že či sa ona - matka za ňu ako za dcéru bude musieť donekonečna vždy a všade hanbiť, lebo nemá chlapa. Ona len odpovie, že jej je u riti, čo si myslí henten a ten a že nechce mať také manželstvo ako mala ona. Preto je šťastná, keď je sama. Smutné, keď debilná mater by za mienku ľudí zapredala ešte aj šťastie vlastného dieťaťa. Tri dcéry majú a všetky tri od nich ušli, z toho dve do zahraničia a jedna do iného mesta. Tie ich dcéry nechcú žiť, ako ich rodičia a dobre robia. Ten chlap sa dal na alkoholizmus, lebo mu chýbali chlapské reči a inde ako v krčme ich nevedel nájsť. Tak potom je asi lepší prípad, keď ten tvoj má len jedného kamaráta a skončí to len pri jednom pivku. Každý chlap túži po chlapských rečiach, po diskusiách s chlapmi. Aj ten, ktorý má svoju ženu rád. Ženské reči sú iné, čo ja viem? Ja ti to neviem vysvetliť. My chlapi to tak cítime.

Mesačný princ

hm, tak to je už o inom. Myslím, že sama vieš čo robiť a prečo sa takto správa. nepoznám ani teba a ani jeho ale tak z toho čo si napísala evidentne vidieť, že...ty sama vieš.

Nik ti tu neporadí čo robiť ak sa ťa priateľ ,,chce zbaviť,, a uteká za kamarátom.
OMG - veď to hovorí za všetko.

slniečko777

Aby som to uviedla na pravú mieru... Chápem, že má potrebu byť aj s kamarátmi, to rešpektujem, ale v poslednom čase mám pocit, ako by trávil s tými kamarátmi omnoho viac času ako so mnou, a to keď som doma. Keď prídem zo školy, sme spolu sotva pár hodín, a následne ako sa ma "zbaví", tak uteká za tým svojim dlhoročným kamarátom, s ktorým je každý deň...