Tak si uňho až na druhom mieste. Na prvom je niekto iný. Môžeš si to s ním vydiskutovať, porozprávať sa narovinu o tom. Alebo počkať, či sa niečo zmení, keď dokončíš školu a nasťahuješ sa k nemu. Každý chlap, hoci má aj ženu rád, potrebuje počúvať aj chlapské reči, viesť debaty aj s chlapmi. Ktorý má syna, ten si v staršom veku túto potrebu vyplní so synom. Jedného som poznal, mal sestry a žiadneho brata. Mal dcéry a jeho žena mala tiež len sestry. Široko ďaleko žiaden chlap v rodine. Tak potom začal po krčmách chodiť, dal sa na alkohol a išlo to s ním dolu vodou, nikdy sa nechcel z alkoholizmu liečiť. Jeho žena verila, že rozvod je hriech. Chodila do kostola. A stále sú spolu. Ona sa bojí, že keď sa rozvedie, tak ju bude ohovárať rodina a dedina. Ich najstaršia dcéra má už 36 rokov. Je slobodná, stará dievka a nikdy nechcela chlapa. Matka jej dohovára, aby si už niekoho našla a že ako to vyzerá a čo povie rodina a čo povie dedina, že nebude mať chlapa a že či sa ona - matka za ňu ako za dcéru bude musieť donekonečna vždy a všade hanbiť, lebo nemá chlapa. Ona len odpovie, že jej je u riti, čo si myslí henten a ten a že nechce mať také manželstvo ako mala ona. Preto je šťastná, keď je sama. Smutné, keď debilná mater by za mienku ľudí zapredala ešte aj šťastie vlastného dieťaťa. Tri dcéry majú a všetky tri od nich ušli, z toho dve do zahraničia a jedna do iného mesta. Tie ich dcéry nechcú žiť, ako ich rodičia a dobre robia. Ten chlap sa dal na alkoholizmus, lebo mu chýbali chlapské reči a inde ako v krčme ich nevedel nájsť. Tak potom je asi lepší prípad, keď ten tvoj má len jedného kamaráta a skončí to len pri jednom pivku. Každý chlap túži po chlapských rečiach, po diskusiách s chlapmi. Aj ten, ktorý má svoju ženu rád. Ženské reči sú iné, čo ja viem? Ja ti to neviem vysvetliť. My chlapi to tak cítime.