Ahojte stále sa mi taká vec ze som sa rozišiel s priateľkou. Nebola to ani dlhá doba ale za ten čas som zistil ze myslí podobne ako ja vo viacerých veciach. Po čase som si uvedomoval kde som robil chybu a bol som ,,cukrovy,, čo nie je moc v mojej povahe ale bola taká ako keby jej to nevadilo. Som skôr taky ze sa venujem viacerým veciam a nie som na také ze byť s tým partnerom nonstop. Neskôr som sa dozvedel ze uz to nezvladala vo vzťahu lebo mi nevedela povedať že sa bozkavala s inými. Teraz sa už dlhšie nebavime a sem tam mi chýba nejak chápem aj to ze neboli sme pripravený na vzťah podľa mňa a ona je ešte decko ale veľmi mi na nej záleží a rád by som sa s ňou stretával ako kamarát. Ale neviem čo mám urobiť či sa jej mám ozvať posledné co mi povedala je ze mam urobiť ako sám cítim.Tak je možné ze čaká ako som sa rozhodol. Často mi osobne povedala ze stratiť ma nechce no neviem čo je na tom.pravdy keď teraz sa vôbec nebavime. Nie som ten typ naivného co si nechá skákať po hlave a taktiež neodpustam hocikomu bola by to možno 4. Osoba predtým bol už len najbližší kamarát a rodina. Čo by som mal podľa vás urobiť ozvať sa alebo tomu nechať čas
Je dobre urobit vzdy to co cítime?
Angel-demon
Neviem presne kto sa s kým rozišiel lebo bolo to kvôli diaľke (prípadne aj tým inym veciam.čo som písal) a ze uz to nevládze ďalej ze sa na vzťah necíti tak som.povedal ze to moJe ukončiť. Potom sme sa po asi 5dni potom stretli vysvetlili si to a zistili sme ze sa chceme stretávať a zesi chceme pomôcť ze sa jej mám vždy ozvať pokiaľ potrebujem.pomôcť. No bohužiaľ dva dni na to sme sa stretli ešte si pár vecí povedali aj zasmiali co sme robili hlúpe v tom.vzťahu a potom prišlo aj to ze nie vždy som úprimne jej povedal ze ju ľúbim. Vravela ze nasrata nebolalebo aj ona urobila veľa chýb a teda podľa nej karma no a ja som išiel potom domov a povedal som ze ďakujem ze sme sa stretli zhrnul ten deň a ona bola vytocena ze uz to nemám riešiť a podobne tak ma to zamrzelo pričom som podľa mňa nič zlé nenapísal. Potom som sa dozvedel o všetkom a napísal som ze viem čo robila a povedala teda pár vecí a ze nevie čo mi má povedať no ze sa mám rozhodnúť tak ako to cítim keďže som jej napísal ze neviem ci je po tomto celom dobre sa stretávať
podla mna riadit sa citom je to najlepsie
vždy je lepšie spraviť to čo cítiš ako to neskôr ľutovať že si to mohol urobiť a neurobil si
podla mna je to najlepsie urobit co clovek citi
po prvé ty si sa s nou rozišiel?
po druhé, povedala ti že "urob tak ako cítiš..."
čiže ozvať sa máš ty...