Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je dobre urobit vzdy to co cítime?

Príspevok v téme: Je dobre urobit vzdy to co cítime?
sklamany96

Ahojte stále sa mi taká vec ze som sa rozišiel s priateľkou. Nebola to ani dlhá doba ale za ten čas som zistil ze myslí podobne ako ja vo viacerých veciach. Po čase som si uvedomoval kde som robil chybu a bol som ,,cukrovy,, čo nie je moc v mojej povahe ale bola taká ako keby jej to nevadilo. Som skôr taky ze sa venujem viacerým veciam a nie som na také ze byť s tým partnerom nonstop. Neskôr som sa dozvedel ze uz to nezvladala vo vzťahu lebo mi nevedela povedať že sa bozkavala s inými. Teraz sa už dlhšie nebavime a sem tam mi chýba nejak chápem aj to ze neboli sme pripravený na vzťah podľa mňa a ona je ešte decko ale veľmi mi na nej záleží a rád by som sa s ňou stretával ako kamarát. Ale neviem čo mám urobiť či sa jej mám ozvať posledné co mi povedala je ze mam urobiť ako sám cítim.Tak je možné ze čaká ako som sa rozhodol. Často mi osobne povedala ze stratiť ma nechce no neviem čo je na tom.pravdy keď teraz sa vôbec nebavime. Nie som ten typ naivného co si nechá skákať po hlave a taktiež neodpustam hocikomu bola by to možno 4. Osoba predtým bol už len najbližší kamarát a rodina. Čo by som mal podľa vás urobiť ozvať sa alebo tomu nechať čas

Filip TT

Riadim sa rozumom pričom city sú to, čo beriem pri rozhodovaní do úvahy.

Rozum môže citu dobre poslúžiť, pretože môze zariadiť život tak, aby sa cit mohol pekne rozvinúť. Alebo môže už v zárodku rozvinutie citu stopnúť, ak by to smerovalo do katastrofy.

brainstorm.

ja ti poradím z vlastnej skúsenosti.. ja som sa riadila citmi a posrala som si to najviac ako sa dalo, tým nechcem povedať, že svoje rozhodnutie ľutujem, lebo ma veľa naučilo, no predsa to považujem za 1 z najväčších chýb vo svojom živote.. ale aspoň som sa poučila,
takže niekedy sa ozaj oplatí radšej rozhodovať rozumom..
potom by veci dopadli určite inak, lenže hm ktovie či by som s tým bola aj tak spokojná a nehovorila si to isté čo dnes (len v opačnom znení)..že mala som sa riadiť citmi hh :P

ANGEL-DEMON

ak je problem aj dialka tak potom viac nemá zmysel to riešiť... chodte si každý svojou cestou a dobre...

sklamany96

No je to aj o tom ako to v dnešnej dobe funguje. Neozyvat sa kvôli nejakému egu. Najlepšiu bude asi jej tam všetko napísať keďže by bol problém sa stretnúť (kvôli diaľke) alebo možno žeby som šiel za ňou a spýtal sa. Asi je dobré aj povedať všetko čo ma sere ako veci vidím a podobne.

Mesačný princ

Jednoznačne sa riadim len tým, čo cítim. Neprinieslo mi to síce do života vždy šťastie ale prinieslo mi to spokojnosť a tá je aspoň pre mňa dôležitejšia.

Čiže ja som za pocity a nie za rozum.