Dlhodoba mykoza penisu

Príspevok v téme: Dlhodoba mykoza penisu
Hawkins

Zdravim,
uz vazne neviem co mam robit, problem pretrvava uz aj 4 mesiace. Priznaky su svrbenie penisu a palenie, niekedy aj pri moceni. Mam na pravej strane predkozky cerveny flak, ktory nechce zmiznut ani po tom ked uz to vypada ze mi to odislo, vzdy sa to vrati a tento flak sa zvacsi, ale niekedy mam aj na zaludi alebo inej strane predkozky no ten na pravej tam je stale.
Zo zaciaktu som bral cannesten, vypadalo to ze sa to vyliecilo no po 2-3 dnoch sa to zase vratilo, cannesten uz nepomahal vobec, minul som aj 3 balenia. Bol som u jednej urologicky, ta mi predpisala nejake antibiotika, to vypadalo ze pomaha ale zase sa to vratilo po par dnoch. Problemy pretrvavali dalsie 2 mesiace, mazal som len cannestenom alebo clotrimazolom a umyval si penis 2x denne, no aj ked som priznaky potlacal vzdy ten flak tam zostal a postupne sa mi mykoza vratila. Teraz som bol znovu u urologa, ten zkonstatoval ze vsetko vypada byt v poriadku a predpisal mi znovu cannesten :D... len som sa pousmial a odisiel. Stratil som v lekaroch doveru, ani sami nevedia co mi maju predpisat.
Uz je to teda 5 mesiac a stale sa to nemeni. Napadlo ma ze mam plesen v tele a traviacom trakte, pretoze mam problemy s hnackami a plynatostou, ale nemam si to ako overit. Dalsia vec co ma napadla je macanie penisu v octovej vode, pretoze je zasadita. Zatial praktikujem toto, uz neviem ine co by mi pomohlo.

tigerking38

mykozu vyliecis uplne len posilnenou imnitou, enzymy a wobenzym mam overene, pomohol mi, aj ked ako sa tu pise, je trochu dost drahy, ale pokial to chces vyriesit raz a navzdy tak sa oplati investovat.

hladne bunky

Hawkins:

Pliesne a baktérie má potlačiť imunitný systém. Problém je ak majú výhodu, napríklad dlhodobú vysokú hladinu cukru v krvi. Zájdi za obvodnou lekárkou a žiadaj test na cukor, ktorý prepláca zdravotná posiťovňa. Hneď v prvom príspevku ti to spomínala biela čupakabra. Pozdravujem, haf haf.

Makiavelli

Ono to moze byt aj mykoza, ale nemusi.. Teraz je tolko rozlicnych koznych chorob, ale aj priamo prenosnych infekcii, ze si ich casto mozete zamienat.. Preto kuknite sem na podrobny clanok o priznakoch a liecbe mykozy, mozno Vam napovie viac-- -odkaz odstránený-

Biela.Kobra

Prípravky ako Lactacid a iné veci na "intímnu" hygienu sú super asi tak týždeň. Pri dlhšom alebo častejšom používaní si na to telo zvykne a prestane si vyrábať vlastnú ochranu. Spomeň si na všetky tie drísty o prekyslení organizmu - v skutočnosti toto prostredie má byť do určitej miery kyslé, aby sa vedelo brániť. Keď nie je, nastupujú hubové a plesňové ochorenia... Pomer vody a octu je otázny, on si to nepamätá. Začni s takým pomerom, aký ťa ešte štípe, a postupne pridávaj vodu, kým to štípať prestane, ale pri ochutnaní je to ešte kyslé. Nemáš čo pokaziť.

Vyšetrenie ti spraví kožný lekár, prípadne obvoďák, prípadne gastroenterológ. V tomto akútnom prípade by som to riešila cez kožného, ale ak chceš poriešiť aj to trávenie, tak choď za obvodným. A nechaj si predpísať ten Fluco Sandoz. O stravu sa neboj, proste začni tým, že prestaneš jesť sladkosti. Ešte si spomínal, že si jedol viac dávok antibiotík, z ktorých väčšina ale tak rozhádže prirodzenú mikroflóru tráviaceho ústrojenstva, že je potom človek náchylný na plesne aj huby kade tade (ženy vedia, o čom hovorím) a niekedy dlho trvá, kým sa aj trávenie upraví. Takže pre teba je nevyhnutné okamžite začať s probiotikami, mal si ich užívať hneď, ako si s antibiotikami začal. A ešte čosi - ak to už takto dlho trvá, nech ti obvoďák dá spraviť glukózový test a tiež by som zvážila aj test na celiakiu, keď máš také problémy s trávením. Mykóza s tým môže pokojne súvisieť.

varlato

Tak si kúp mydlo nedráždivé pre alergikov tuším také je zohnať alebo si vyrob ak máš chuť. Prípadne si kúp prípravok čo používajú ženy na intímnu hygienu a čo? Veď keby dačo kupuješ to frajerke no je tam toho. A áno, voľné a vzdušné to tam musíš mať nie postláčané prádlom. Len tam kde prúdi vzduch sa netvorí pleseň to už vieš sám. Doma chodievaj naostro a vonku niečo voľnejšie nos. A nezabudni natierať pravidelne canestenom. Moja frajerka to tiež mala a canesten jej pomohol. Natierala si to skoro dva mesiace. Chce to trpezlivosť. Natieraj trikrát denne aj viac. A strava, sladké robí paseku. Obmedz sladkosti lebo kto veľa sladkého je ten zvnútra plesnivie zvykol hovoriť môj lekár. Ak sedíš tak maj viac nohy odseba aby sa to tam vetralo lebo my chlapi to tam máme natlačené vieš vajcia a penis nohy všetko pokope sa to tlačí v nohaviciach a keď sú nohy pospolu tak sa to spotí a sparí a pleseň je na svete. Čiže ak máš sedavé zamestnanie tak nohy od seba. Ženy si to možno vysvetlia že po nich ideš ale ty ideš po plesni medzi ...
A ešte niečo, raz tu baby riešili mykózu tiež tam dole a jedne si tu radili že pomáha ak tú svoju vystavia slnku a že im to pomáha. Vieš nohy od seba a slnko svieti. Takto tiež skús ak bude slnečno. Nájdi si tiché miesto kde budeš sám nevidený a nohy od seba a svojho vystav slnku nech pôsobí. To je tiež dobré na pleseň. Normálne si ľahni a nohy od seba. Len bacha nech nesi na očiach. A keď chodievaš aj na kupčo tak prestaň s tým. To je najväčší zdroj plesní a ešte ten chlór.

Hawkins

varlato:
sprchujem sa pravidelne, penis si umyvam 2x denne, co sa tyka mydla tak radis zle, asi pred tyzdnom som zistil ze mydlo nehorazne drazdi predkozu a aj ju vysusa, to by vysvetlovalo preco ma nehorazne stipe cely zalud ked si ho umiem aj s mydlom, takze to zatial riesim tak ze si ho umyvam s cistou vodou.

Momentalne som asi 3 tyzdne navolno, takze bez spodneho pradla, co mi aj zo zaciatku pomohlo no opat sa to vratilo.

Pohlavny styk teraz vobec neriesim, dlhsie som nemal az kym si nevyriesim toto, ale vidim ze to bude asi na dlho.

Ano stravovanie som zacal menit od vcerjska, vysadil som vsetko co obsahuje cukor, tak snad to pomoze.
Som ale skepticky, pretoze uz vazne nic nepomaha.