zdravim nejake skusenosti s concertou ? pripadne kde vam ju pre boha predpisali ? poruchy pozornosti mam uz velmi dlho teraz sa to este zhorsilo lebo musim riesit vela veci aj skolu skusky.... nalozili do mna kopec blbosti co nepomohli wellbutrin piracetam a kopec volovin jedine co mi pomaha su bohuzial stimulanty... uprimne to poviem doktorke ze musim namiesto concerty zhanat adipex fermetrazin a podobne poviem jej ze ci vyzeram ako fetak ze si potrebujem zhanat lieky odpoved psychiatra bola je takyto liek nepredpisem a to som skusil uz 3 taketo pripecene zdravotnictvo mozme mat asi len na slovensku.... poznate niekto psyschiatry/neurologa ktory je ochotny sa aspon o tom porozpravat a nie hned poslat prec????
Poruchy pozornosti - concerta
Ahojte. Tiež bojujem s ADHD a mala som predtým concertu ktorá mi fungovala úplne perfektne ale teraz ako "dospelý" pacient neviem zohnať psychiatra čo by mi ju bol ochotný predpísať, predpisujú len svinstvá, dokonca mi boli ponúknute benzodiazepiny na skľudnenie, čo je oveľa viac návykové ako concerta. Ak viete niekto poradiť psychiatra, ktorý s tým po kompletnom vyšetrení nebude mať problém, prosím prosím dajte mi vedieť. ADHD mi likviduje život...ale to v našom zdravotníctve nikoho nezaujíma, všetci to vnímajú, že som asi narkoman zháňajúci drogy. je mi zle z tohto systému
k psychiatrovi mozes ist hned bez vymenneho listku :) ale pozro vyberaj dobre 99 % ti da len piracetam a podobne neucinne blbosti :) najdi tu a povedz ze chces konkretne concertu
Cau ja mam 30 a tento problem na sebe pozorujem. Z netu som si zistil ze v tej skale adhd existuje tzv nepozorny typ anglicky Inattentive Subtype. Ten som asi ja ale nechcem to zistovat cez testy na nete. Nikdy som toto konkretne neriesil ale asi budem muset lebo mam pocit ze mi to zasahuje do zivota a asi viac nez si myslim. Chcem sa ta spytat ci ti robil tieto testy bezny psychiater. Lebo ja som chcel od jednej psychologicky a ona ze take testy nerobi. To ti tvoj obvodny lekar dal sprievodny list psychiatrovi ? Neda sa to obist ?