ahojte, aký je názor na neohoôené pazuchy u chalanov, moj priatel si ich nechce oholiť, že vraj je chlap tak preto, popri tom chodime plavať a cvičiť a nezerá to zle, ako ho presvečím.. dik za rady
Holiť pazušky
Tak ako muzom nie je prijemne, ked ma zena suknu a chlpate nohy, tak isto zenam nemusi byt prijemne, ked ma ich partner vyrazne chlpy pod pazuchami. Hlavne, ked je bez tricka, spoti sa mu to, objime zenu a na nu sa to lepi. Fuj
Skvele ze aspon muzi maju este rozum ze nechcu robit to co sa od nich ziada ci uz spolocnostou alebo partnerkami. Velmi im fandim. Skoda ze to tak nie je aj u zien a potrebuju si vkuse dokazovat ktora je viac in a krajsia a modnejsia a hygienickejsia.
Ludia ste uz tak zblbnuti tym co vam serviruje telka a casaky, vymyte mozgy... proste ziadat toto od chlapa... ach jaj. A tiez od zien. Velmi sa mi pacia tie odvazne zeny ktore sa neholia,aspon nie kvoli chlapom a spolocnosti ale iba kvoli sebe ked uz...
nech zije roznorodost a hlavne rozmyslanie...
tvojaprezyvka, to neviem ci mozu alebo nie. ale asi mozu, ked sa to deje. ja to nerobim a nevidim to rad ani na zenach.
takyto vztah je podla mna odsudeny na zanik. uz to, ze sa ich videnie sveta lisi v takejto veci, je dostatocnym varovanim.
Wreck a muzi mozu vyzadovat od zien holenie? :/
Tiez som frajerovi hovorila, nech sa oholi a nechce. Myslim len podpazusie. Vyzera to na muzoch hrozne :/
nepotí, len to vvyzerá zle...
nenutim ho holiť sa v intimnych miestach, ani na hrudniku nezarastá ale esteticky pazuchy vyzeraju zle
za mna: jeden z najprotivnejsich pocitov co som zazil na kozi. skratit, zostrihat - preco nie. uplne vyholenie - ako vobec, tak len ako velka laskavost niekomu vzacnemu 1-2x do roka. inak v ziadnom pripade.
a radsej byt sam ako so zenou, ktora toto vyzaduje a este pravidelne, ba dokonca ako normu. *facepalm*
Ja si myslím že muži by si podpazušie holiť nemali, vyzerá to divne, tak transexuálne.