Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Holiť pazušky

chlpica

Holiť pazuchy by si mal každý chlap lebo to fakt nevyzerá esteticky keď nadvihne ruku hore a že tam vykukne čierňava zarastená z podpažia. Navyše chlap neoholený sa viac potí a skôr smrdí potom ako chlap ktorý sa holí. Aj deodoranty a perspiranty lepšie zaučinkujú na oholenom podpazuší ako zarastenom kde sa to uchytí na chlpoch a efekt tým stráca. Oholené popazušie nemá až také dobré podmienky pre rast baktérií ktoré spôsobujú zápach pri spotení.
Takže chlapi ktorí sa neholíte šupšup rýchlo do kúpeľne.

Kýčera

@ Ja 888, zákrok o.i. znamená aj činnosť alebo aj opatrenie na dosiahnutie istého výsledku. Slovo si použila správne, čo vyplýva aj kontextu vety.

@ Čo tu všetko o sebe nepoprezradzáte?! : )
Keď tu už máme hodinu pravdy, tak sa dobrovoľne priznávam, že ja si z chlpov v podpazuží zapletám vrkoče a zásadne si holím len tie štyri červené vlasy na hlave! : D

Mesačný princ

Píšte si čo chcete ale ja mám lepší pocit ak sa oholím pod pazuchami a tak isto aj tam dole. Niekomu to možno príde ako....
Ale nepotím sa tak.

Kto to robí len preto, že sa to od neho ,,vyžaduje,, (spoločnosť) má problém!
Tak isto partner, ktorý to od partnera vyžaduje má tiež problém.

úplne niečo to je v oblasti intímnych partií, tam to partnerom môže byť vyžadované podľa mňa.

haircuttt

Ja som sa tiez zvykol holit hlavne v lete v domnienke ze sa clovek potom menej poti, ale zda sa mi ze opak je pravdou, lebo ked je koža prilepena na kožu tak to je skor horsie. Niekde som aj cital ze tie chlpy na tychto miestach nie su nahodou ale prave na to, aby sa netrela koža o kožu co znizuje podrazdenie a aby sa medzi tymi chlpmi vytvarali vzduchove bubliny co znizuje teplotu podobne ako odvetranie strechy v dome napriklad.:) Samozrejme z hygienickeho a estetickeho hladiska je lepsie byt oholeny, lahsie sa to umyva a nie je vidno ziadnu dzunglu.:D

ja888

Zakrok som napisala kvoli vseobecnosti - vieme co si davaju zeny vsetko zvacsovat kvoli spolocenskym normam krasy :) A niekto kto sa pri holeni poreze a krvaca to mozno berie aj ako zakrok hehe. To je jedno. Tu nejde o slovicka tu ide o to ze ludia maju byt sami sebou a nie tym kym nas chcu mat partneri

0vecka

ja888 nazvat ostrihanie kukurica zakrokom je silna kava :-D

inak ja osobne by som bol radsej kebyze si moja stara neholi nohy ako pazusky... nohy vyzeraju sice divne ale neni to tam mokre...

ja888

Akekolvek zakroky na sebe ma clovek robit pre seba a nie pre partnera. Ked sa to partnerovi nepaci nech si najde takeho co mu bude vyhovovat. Mne sa to proste zda totalne drze nieco taketo vyzadovat od partnera ked to on sam nechce.