Určite som to posral, no asi si to neuvedomujem

Príspevok v téme: Určite som to posral, no asi si to neuvedomujem
moriarty

Moja priatelka tancuje, trenuje deti tanec a aj chodia na suťaže a tak no takže má dosť nabitý program.. obaja sme študenti takže sa vidíme v škole a ona sa ku mne správa inak ked sme sami a inak ako ked sme v škole, že sa niekedy necítim ako jej priateľ.... ide o to že ako má vela času tak je často unavená ani si moc nepíšeme aj ked to je prevládajuce v našom vťahu.. no už aj to písanie mi príde že je oničom.. už sme sa pár krat chytili aj vážnejšie pre jej program a tak a povedala mi že má minimum času ktorý venuje mne, no ked je so mnou tak mi tie svoje city nedáva najavo.. a je mi trápne jej to povedať do očí že mi chýba jej láska tak jej to napíšem ked to už v sebe nevydržím.. a slubil som jej že jej to už vždy poviem do očíí no nedokázal som to.. ona mi radšej prejaví city keď sme niekde sami a to moc často nebýva.. potom jej to píšem a ona si to ani neuvedomuje pretože si myslí že je všetko v poriadku... dnes sme si všetko povedali a a za ten čas čo sa takto hádame vznikla priepasť a bojím sa že nikdy nezmizne... má taec kam uteká pred problémami a už 10 rokov tancuje a vidím ako je štastná ked tam je aj na tréningoch a tak len mi je luto že to tak nie je aj keď je so mnou že ked mi tu lásku nedá najavo že so mnou asi šťastná nie je.. bojím sa že o nu prídem, vidím že si odomna drží odstup aj ked leži vedla mna že už je zo mna tak sklamaná že mi to nedokáže opätovať.. neviem čo mám robiť .... poradíte mi prosím ? nechcem o nu prísť

Ernesto

Pre zenu asi neexistuje menej pritazlivy chlap ako ten, ktory je z nej TOTALNE paf. Kratkodobo to moze fungovat, lebo jej bezhranicna pozornost a oddanost lichoti, ale dlhodobo ju to rychlo prestane bavit a zacne sa dusit v takom vztahu. Vrelo odporucam toto getherbackguide.com v com som sa aj ja s odstupom casu nasiel. Category A samozrejme /ako ty/.

adr1a.

Si daleko od domova rodiny priatelov kamosov. Si tam hlavne s nou a aj preto si sa na nu viac upol naviazal. A zas mozno si typ, ktory potrebuje byt viac v kontakte, komunikovat bavit sa, aspon si pisat ked nie ste uz zrovna spolu.
Ona tancuje aj cvici deti. Tanec je pre nu vasen droga. Vyzaduje okrem usilia cvicenia treningov aj mat v sebe ohen zapalenie vasen. Takze ona to v sebe ma. Mozno si to v nej nedokazal "zazat prebudit". Ked opisujes aj to ako vedla teba lezi....lezite
Aj tam kde si je dost vyzitia. Tak sportuj ako predtym. Najdi si novych kamosov. Okruh znamych. Venuj sa niecomu. Lebo takto len trpis. Odputaj sa trosku od nej a nebud na nej az tak "zavisly". Skus sa zamestnat aj inak. Lasku zaujem vasen si tazko vynutis. Ta bud je alebo....

Messje

nic nie je stratene,nezufaj.Proste na nu netlac,neprejavuj jej az tak prehnane lasku,aj ked je to pekne,ale ju to asi unavuje.Bavte sa o zivote,o jej tanci,o deckach co tancuju,o skole,ale nevycitaj jej,ze ti neopetuje co jej ty davas.Udusis ju.Ved ste stale spolu,nie je vztahu koniec.Len zase,ked to tebe tak chyba,aby si ty v tom vztahu netrpel.

Messje

Vyzadujes si moc pozornost.Akoby si ju nedostaval v detstve a tak teraz to ocakavas od nej.Mozno sa mylim ale su typy zien co nevedia prejavit lasku len cisto mojkanim,sedenim na lavicke ma kolienkach,hladkanim...Najhorsie je,ked chlap da zo seba vsetko...potom uz zena nema po com tuzit.Mozes ju ľúbiť ale nebud na nej zavisly.Nemiluj ju opicou laskou.Ked sa ti aj neozve nevycitaj.Ona vie ze ta ma...ale mozno nema co písať. Stale dokola to iste ju mozno nebavi.Nechaj ju dýchať.
To vsetko neznamena ze ta nelubi.Len ona citi tvoju zavislost na nej a to jej prekaza

moriarty

už som jej to do očí povedal že mám taký pocit že ma nelubi, no ešte bola prekvapená že ako som nato prišiel

moriarty

ja som z popradu a šudoval som v košiciach kde som hral stolny tenis pingpong a hral som aj futbal a volejba takže každý den som bol v hale a na ihrisky dokonca aj dvojfázovo ak nerátam zápasy že som mal vždy nabitý program no teraz som v olomouci a tu nie su také podmienky aké mám doma

viem že na nu tlačím no ako si spomenul že jej nemám písať pár dní že nech aj ona mi napíše prvá tak práve to ma sere na písaní že už mi v poslednej dobe ako sa to veze prvá nepíše a ked jej ja nenapíšem tak mi asi ani nikdy nenapíše mam taký pocit.. a potom sa ma pýta čo sa deje.. takže niekedy nechápem už proste
do nedele ju neuvidím tak som jej povedal že asi bude lepšie ked si nebudeme ani písať